|
|
علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - hamraz1991 - 11 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ
سلام من به تازگی دو روزه بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ در لب تاپ با صفحه مشکی مواجه میشم. در این زمینه جستجو کردم در نت .ترفندهای ریجستری رو امتحان کردم موثر نبود .ویندوزو آپ دیت کردم و آنتی ویروسم آپدیت کردم بازم موثر نبود. وقتی با این صفحه سیاه مواجه میشم تنها راه خلاص فقط از تسک منیجر گزینه فایل xplorer.exe رو می نویسم و وارد میکنم هست.در ضمن من روز قبل لاینس ویندوزم چون داشت تمام میشد کرک کردم.دوستان اگه مشکل از کرک باشه ،شما از کدوم سایت کرک ویندوز تون انجام میدید؟ ![]() نظر دوستان برای حل همیشگی این مشکل چیه؟ منتظر کمک های دوستان خوب مانشت هستم. ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - ezebim - 11 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ
احتمالا دوست عزیز سیستم شما توسط خود برنامه کرک ویندوز ویروسی شده شما می توانید با دانلود kmspico یا kms windwos Activator مشکلتون رو حل کنید و بعد از وارد شدن در محیط ویندوز گزینه CMD را در Run در حالت Administrator اجرا کرده و دستور sfc /scannow را وارد نمایید موفق باشید. |
RE: علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - hamraz1991 - 15 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ)ezebim نوشته شده توسط: احتمالا دوست عزیز سیستم شما توسط خود برنامه کرک ویندوز ویروسی شده شما می توانید با دانلود kmspico یا kms windwos Activator مشکلتون رو حل کنید و بعد از وارد شدن در محیط ویندوز گزینه CMD را در Run در حالت Administrator اجرا کرده و ممنون از شما به خاطر پاسختون.
|