تالار گفتمان مانشت
طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - نسخه‌ی قابل چاپ

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - A L I - 14 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ

در برنامه توسعه که همین چند روز پیش توسط دولت به مجلس ارائه شده دولت به دانشگاههای دولتی اجازه داده که با تایید هیات امناشون در مقاطع تکمیلی دانشجوی پولی بگیرند:
اینم لینک خبر:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - The BesT - 15 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ

خب الان هم میگیرند. مگه پردیس نیست؟ پولی میرن دانشگاه دولتی الان

RE: طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - A L I - 15 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  خب الان هم میگیرند. مگه پردیس نیست؟ پولی میرن دانشگاه دولتی الان
اگه دقت کنید متوجه میشید که در طرح دولت پذیرش فقط توسط پردیس نیست. دانشگاه میتونه مستقیما" هم دانشجو ی پولی بگیره یعنی نه فقط برای پردیس.
قبلا" پذیرش فقط توسط پردیس ها بود.
ارشد شبانه هم داشت.
احتمالا" دکترای شبانه هم اضافه میشه .
ضمن اینکه شبانه را دولت معتقده درصدی از هزینه را از دانشجو میگیره.
تو رشته های دیگه بعضی دانشگاهها دکترای شبانه چند سالیه میگرند. مثلا" یک خانمی از اقوام هستن که دانشجوی دکترای شبانه حقوق دانشگاه پیام نور است. خیلی هزینه اش بالاست.
ولی من برام تفهیم نمیشه که یه دانشجوی عادی بره دکترای پولی تو ایران بخونه.کسایی که دنبالش میرن افراد شاغلن و سازمانشون پول میده. بعضی از رئیس روسا همینجوری دکترا گرفته اند.
ولی شاید مثلا" شریف یا تهران بگیره شاید توجیه پذیر باشه.

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - molai - 15 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ب.ظ

منظورشون اینه میخوان مثل ازمون که برای دوره های مجازی و پردیس ها تا بستان ٩٣ برگزار کردن ازمون بگیرن

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - The BesT - 15 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ

جناب ali متوجه منظورتون نمیشم . خب الان هم دانشگاهها دانشجوی دکتری شبانه دارند میگیرند.یعنی توی لیست دانشجویان دکتری دانشگاهی که نگاه میکنم یکسری نوشته نوبت اول.یکسری نوشته نوبت دوم.که اونهایی که نوبت دوم هستند در واقع شبانه هستند.
پس اینکه شما میفرمایید شبانه میگیرند چطوریه ؟ مگه الان نمیگیرند؟

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - ezra - 15 آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ ب.ظ

خدا عاقبت این مملکت رو بخیر کنه !

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - خانه سبز - ۱۵ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ

باعث تاسف هست

RE: طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - Avril89 - 16 آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ

دانشجوی رشته پزشکی خطاب به همکلاسیش: شما چطور پزشکی قبول شدین؟
همکلاسی: من میانگین نمراتم بالا بوده شما چطور؟
دانشجوی رشته پزشکی: من میانگین حساب بانکی بابام بالا بوده
...............................
این طرح که الانم هست فقط میخوان نوع های مختلفشو تصویب کنن که ملت مایه دار تنوع انتخاب داشته باشن یه وقت احساس یکنواختی نکنن!!!!

طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - crevice - 16 آبان ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ

منظور این نیست که با ظرفیت محدود مثل پردیس بگیرن...
اینجوری که بوش میاد منظور از گرفتن فله ای و احتمالا با پوول بیشتره باز Big Grin
دستشون درد نکنه مسئولین امر

RE: طرح پذیرش دانشجوی پولی ارشدودکتراتوسط دانشگاههای دولتی دربرنامه توسعه دولت به مجلس - pezhman.m-AI - 16 آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ب.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  جناب ali متوجه منظورتون نمیشم . خب الان هم دانشگاهها دانشجوی دکتری شبانه دارند میگیرند.یعنی توی لیست دانشجویان دکتری دانشگاهی که نگاه میکنم یکسری نوشته نوبت اول.یکسری نوشته نوبت دوم.که اونهایی که نوبت دوم هستند در واقع شبانه هستند.
پس اینکه شما میفرمایید شبانه میگیرند چطوریه ؟ مگه الان نمیگیرند؟
تفاوتش اینه که تا الان تو مدرک پردیس ذکر میشد ولی واسه این دسته جدید همون دولتی روزانه حساب میشن، فقط پولیه.
شاید حالا ۱مردی پیدا بشه جلوی این کار رو بگیره. چون واقعا ظلمه بزرگیه در حق دانشجوها.

(۱۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط:  دانشجوی رشته پزشکی: من میانگین حساب بانکی بابام بالا بوده
جالب بودSmile همینه دقیقا