![]() |
GRE & TOFEL - نسخهی قابل چاپ |
GRE & TOFEL - sh.yazdipour - 11 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
با سلام سوالی داشتم سطح زبانم متوسط هست و هدفم گرفتن مدرک GRE General & TOFEL من وقت کافی دارم حالا می خواستم ببینم اول با کدوم شروع کنم ؟(چون امکان خوندن موازی این دو برام وجود نداره (منظورم کلاس رفتنه بیشتر) ) کدوم بیشتر تو ذهن می مونه و دیرتر می پره (که با اون شروع کنم)؟؟ برای شروع اولویت با کدوم باشه؟؟ |
GRE & TOFEL - Happiness.72 - 12 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ق.ظ
با سلام دوست عزیز برنامه یادگیری زیبان یه پروسه طولانی مدته بهتره که کلاس رو مد نظر داشته باشید اگه براتون مقدوره در غیر اینصورت با کتاب ها و پادکست ها خودتون رو تقویت کنید منابع هم فراوان هست فقط یه چیز : هر روز تمرین کنید |
GRE & TOFEL - crevice - 12 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ
اگر وقت کافی دارید من پیشنهاد میکنم خودتو در مود زبان قرار بدی: ۱-دیدن سریال و فیلم با لهجه ی امریکن بدون زیر نویس ۲-خودن اخبار از nytimes , economist ۳-گوش دادن به پادکست هایی مثل science friday , TED و اخبار و پادکست های npr ۴- شرکت در فری دیسکاژن ها و حرف زدن با اسکایپ و یا حضوری با بقیه و .... در کنار اون مهمتر از همه شرکت در یه دوره استاندارد زبان که من پیشنهادم top notch به صورت فشرده هست. موفق باشید |
RE: GRE & TOFEL - sh.yazdipour - 12 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگر وقت کافی دارید من پیشنهاد میکنم خودتو در مود زبان قرار بدی: من مورد ۱و۲و۳ رو چند سالی هست دارم انجام میدم و حس میکنم که مشکلی تو Listening ندارم ... حالا می خواستم نظرتون رو در مورد Writing & Speaking بپرسم... ایا سلف استادی نتیجه میده؟؟ مخصوصا GRE منظورم هست که دیدی از سخت و آسون بودنش ندارم. با تشکر |
RE: GRE & TOFEL - crevice - 12 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ)sh.yazdipour نوشته شده توسط:واسه رایتینگ کلاس رفتن میتونه مفید باشه اما به تجربه ی شخصی من هم سلف استادی هم جواب تافل رو میده. در مورد GRE و انالاتیکال رایتینگش ندارم..(12 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگر وقت کافی دارید من پیشنهاد میکنم خودتو در مود زبان قرار بدی: در مورد وربال جی ار ای هم که فقط باید کلمه حفظ کنی و درکت از متون سنگین بره بالا. همون مقالات اکونومیست برای شروع و بعدش ریدینگ بیگ بوک خوبن. میتونی هم لغات ۱۱۰۰ واژه و بعدش کتاب صوتی وربال ادونتیج رو کار کنی تا بعد از اون بری سراغ کتاب های دگ مثل ورد اسمارت و مگوش ورد لیست و ... برای اسپیکینگ هم دو چیز خوبن و منو خیلی کمک کردن: ۱- پارتنر مصر و هم سطح ویا بالاتر از شما ۲-ضبط کردن صدای خودت و در مورد زمین و زمان حرف زدن (((: |