|
|
میخوام شروع کنم.. - نسخهی قابل چاپ |
|
میخوام شروع کنم.. - ho_arm - 15 اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سلام بنده بعد از این که دو سال از فارغ التحصیلیم میگذره، دوباره میخوام برا ارشد شرکت کنم. به نظر شما چجوری و از کجا شروع کنم... با تشکر از همه اعضا |
|
میخوام شروع کنم.. - Happiness.72 - 15 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ
با سلام اگر قصد شرکت در کنکور امسال را دارید با توجه به زمان باقی مانده توصیه میشود دروسی که احساس می کنید در آنها به نوعی علاقه یا تسلط دارید را مرور کنید |
|
میخوام شروع کنم.. - good arman - 15 اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ
کسی که سیستم وشبکه مسلط هست میشه بگه واسه یه نفر ضعیف چطوری بخونه؟ |
|
میخوام شروع کنم.. - Happiness.72 - 15 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ
درسنامه کتب کنکوری را بصورت فشرده مطالعه کنید و سپس تست های مربوط به هر فصل را پس از فاصله ای منظم حل کنید |
RE: میخوام شروع کنم.. - matias - 16 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)ho_arm نوشته شده توسط: سلاماگه اشکال ندارم و مایوس نمیشید..بپرسم چرا میخواین شروع کنید؟؟ این دو سال چه میکردین؟؟ از ارشد میخواین به چی برسین؟؟ |
RE: میخوام شروع کنم.. - kobraa - 17 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ)matias نوشته شده توسط:خوب برای هرکس ممکنه شرایطی پیش بیاد که نتونه ادامه تحصیل بده و بین لیسانس و فوق لیسانش وقفه بیفته(15 اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)ho_arm نوشته شده توسط: سلاماگه اشکال ندارم و مایوس نمیشید..بپرسم چرا میخواین شروع کنید؟؟ این دو سال چه میکردین؟؟ از ارشد میخواین به چی برسین؟؟ |
|
میخوام شروع کنم.. - khayyam - 17 اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۱۰ ب.ظ
اگه دنبال کار بعد از ارشد هستید به نظرم ارشد نرید برید دنبال یه چیز تخصصی مثل شبکه یا امنیت شبکه یا یه زبان برنامه نویسی مثل اندرویید رو شروع به یادگیری و انجام پروژه باشید ارشد برای ادامه تحصیل خوبه نه برای پیدا کردن کار ... |