![]() |
دکتری دانشگاه آزاد با آزمون - نسخهی قابل چاپ |
دکتری دانشگاه آزاد با آزمون - nastaran1r - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ
سلام من امسال ازمون دکتری آزاد رو دادم و به دلیل شرایطم حتما باید قبول بشم یعنی خیلی خیلی حیاتی هست من تا الان دانشجوی دانشگاه دولتی بودم لیسانس و ارشد دوتا مقاله isi با ایمپکت بالا و یک کنفرانس + یک اختراع دارم و مطالعه ام برای آزمون در حد دانش قبلی بوده و انتخاب هامو زدم و در آخر گزینه انتخاب توسط خود دانشگاه رو هم زدم به نظرتون من قبول میشم؟ |
دکتری دانشگاه آزاد با آزمون - crevice - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ
ببخشید یه سوال دارم. شما شوخی میکنین دگ؟ ک با این شرایط مثلا توی مصاحبه ردتون کنن و غیره اگه منظورتون بوده باشه. من دقیق نمیدونم شرایط ازمون رو اما اگه مجاز بشی ب انتخاب رشته از ۱۰۰ درصد ۱ میلیارد درصد احتمالا قبول میشی. مگه اینکه بری توی جلسه ی مصاحبه و کتک کاری کنی و بیای بیرون ![]() ![]() دوست من بدون هیچ مقاله ی ISI یی و یه دونه مجله ریوایز خورده ی فارسی پذیرش گرفت؛ لیسانس و ارشدم دولتی بود. پ.ن: البته معدل مقالاتتون هم مهمه و اینکه پابلیشر ژورنالاتونم من بای دیفالت معتبر فرض کردم چون پابلیشر داغون با ژورنال با ایمپکت باا ندیدم. پ.ن ۲: اگه واستون خیلی حیاطیه که گفتید. پیشنهاد میکنم برید و حضوری با یکی دو تا استاد توی همون واحدی ک قصدشو دارین درس بخونین و از همین حالا شرایط مخ زنی رو اغاز کنین. مطمین باشین ک خیلی تاثیر داره ; ) |
RE: دکتری دانشگاه آزاد با آزمون - hope_ - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۴ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)nastaran1r نوشته شده توسط: سلام سلام، ان شالله که قبول بشین.خیلی ببخشید می تونم بپرسم اختراعتون چی بوده؟ |
دکتری دانشگاه آزاد با آزمون - nastaran1r - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ببخشید یه سوال دارم. بله اون دوتا ای اس ای کاملا معتبره خدا رو شکر ایمپکتشم بالاست ۲/۷ و ۱/۸ هست و کنفرانس و ... هم همچنین چیزی که بیشتر منو نگرانم میکنه امتحانش هست چون برا آزمونش اصلا وقت نداشتم که مطالعه کنم و همه اش دانش قبلی بوده نمیدونم چطور دادم به خاطر همین نگرانم ![]() در مورد استاد پیدا کردنم مشکلم اینه که نمی دونم نمره ام به کذوم انتخابم میخوره (از کدوم قبول میشم ) به نظرتون سختی قبولی چطور هست ؟ (۰۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۴ ق.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط:ممنون(07 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)nastaran1r نوشته شده توسط: سلام مربوط به دوره لیسانسم میشه البته من رشته ام کامپیوتر و علوم کامپیوتری نیست |