![]() |
سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - rad.bahar - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۱۱ ق.ظ
سلام لطفا یک نفر نحوه محاسبه ممیز شناور را توضیح بدهد چون خوب متوجه نمی شوم و بایاس کردن چیست؟ به این سوال هم جواب بدهید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - rad.bahar - 30 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان راه حل پوران را برای این سوال گذاشتم ولی نمی فهمم که min و max را داره چه طوری به دست می اورد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لطفا جواب بدهید |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - rad.bahar - 31 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۰۵ ق.ظ
ای بابا این سوال را کی بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - dokhtare payiz - 31 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ ق.ظ
شاید کمکتون کنه, فراره مباحث فصل اول! |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - rad.bahar - 31 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ
یک دنیا ممنونم دوست عزیز اصلا مفهوم ممیز شناور را درک نمی کردم. با این جزوه کاملا متوجه شدم. |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - dokhtare payiz - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ق.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: یک دنیا ممنونم دوست عزیزخواهش میکنم, موفق باشین |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - rad.bahar - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۳ ق.ظ
سلام ممکنه بقیه جزوه را هم به اشتراک بگذارید. ممنون |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - dokhtare payiz - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ق.ظ
فقط جلسه اولو داشتم, ینی فقط همین تو کانال بود |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - rad.bahar - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: فقط جلسه اولو داشتم, ینی فقط همین تو کانال بود به هر حال باز هم ممنون شما از کجا جزوات را دانلود می کنید؟ کانال؟ |
RE: سوال ۷۲ نرم افزار سال ۸۷ - dokhtare payiz - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۹ ق.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: فقط جلسه اولو داشتم, ینی فقط همین تو کانال بود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |