|
|
۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
|
۱ هوش - pezhman.m-AI - 26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ
سلام، نوش دارو پس از مرگ سهراب؛ دوستان از رتبه ۱ هوش (آقای امین کریمی منصف) درصداش رو پرسیدم؛ میدونم که باید چند ماه پیش میپرسیدم اما باور کنید ما ایشون رو خیلی کم میبینیم. زبان ۸ ریاضی ۳۸ مشترک ۶۷ تخصص هوش ۷۵ لازم به ذکره که ایشون تخصصی نرم افزار هم ۱۴ درصد زدن و رتبه نرم افزارشون ۶۲ شد. |
RE: رتبه ۱ هوش - d_felfelak - 26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: سلام، نوش دارو پس از مرگ سهراب؛ دوستان از رتبه ۱ هوش (آقای امین کریمی منصف) درصداش رو پرسیدم؛ میدونم که باید چند ماه پیش میپرسیدم اما باور کنید ما ایشون رو خیلی کم میبینیم. یا تشکر از گذاشتن درصدای ایشون ایشون معدلشون حول و حوش چند بوده؟ امتیاز شاگرد اولی نداشتن؟ درس مدار الکترکی رو حذف نکردند؟
|
RE: رتبه ۱ هوش - pezhman.m-AI - 26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۰ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: سلام، نوش دارو پس از مرگ سهراب؛ دوستان از رتبه ۱ هوش (آقای امین کریمی منصف) درصداش رو پرسیدم؛ میدونم که باید چند ماه پیش میپرسیدم اما باور کنید ما ایشون رو خیلی کم میبینیم. درس مدار رو نمیدونم. اما قطعا سهمیه شاگرد اولی نداشتن. با شناختی که از ایشون دارم اینو مطمئنم. چون اصلا اعتقادی به نمره و درس خوندن این درسای تئوری نداره
|
رتبه ۱ هوش - gunnersregister - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: سلام، نوش دارو پس از مرگ سهراب؛ دوستان از رتبه ۱ هوش (آقای امین کریمی منصف) درصداش رو پرسیدم؛ میدونم که باید چند ماه پیش میپرسیدم اما باور کنید ما ایشون رو خیلی کم میبینیم. ایشون نرم افزار شهید بهشتی میخونن. درسته؟ برای من خیلی عجیب هست که رتبه ۱ هوش و ۶۲ نرم نرم افزار رو انتخاب کنه. فک کنم کارشناسی هم شهید بهشتی بودن.ممنون میشم کارنامشون رو هم بزارید. براشون آرزوی موفقیت دارم. |
RE: رتبه ۱ هوش - pezhman.m-AI - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: سلام بله نرم افزار میخونن، اما تا اونجا که میدونم، حوزه کاریشون با هوش هم مرتبطه. بله کارشناسی هم بهشتی بودن. متاسفانه من زیاد ایشون رو نمیبینم که بخوام کارنامشون رو بگیرم. درسایی که با هم داشتیم هم فقط جلسه میانترم و پایانترم حضور داشتن. درصداشون هم ۱روز اتفاقی تو سلف ازشون پرسیدم.
|