|
|
منظم بودن زبان - نسخهی قابل چاپ |
|
منظم بودن زبان - ACM - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۰۶ ب.ظ
سلام دوستان ممنون میشم به سوالم سریع جواب بدید اگه زبان L منظم باشه ، چجور ثابت می کنیم که زبان زیر هم منظم هست : [tex]\{W\: |\: W\in L\: ,\: W^R\in L\}[/tex] |
RE: منظم بودن زبان - Iranian Wizard - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۰۶ ب.ظ)ACM نوشته شده توسط: سلام دوستان ممنون میشم به سوالم سریع جواب بدید سلام.این زبان جدید شامل رشته هایی است که خودشون و وارونشون عضو زبان L که یک زبان منظم است،هستند. میتونیم این زبان رو اینجور هم تفسیر کنیم: [tex]W\: \in L\: ,\: \: W\in L^R[/tex] یعنی رشته هایی که عضو زبان L و عوض وارون زبان L باشند. پس یعنی رشته هایی که عضو اشتراک [tex]L[/tex] و [tex]L^R[/tex] هستند. یعنی [tex]ٌW\: \in L\: \cap\: L^R[/tex] پس این زبانی که نوشتید برابر است با [tex]\{W\: :\: \: W\in\: L\: \cap\: \: L^R\}[/tex] و با توجه به اینکه زبانهای منظم تحت عملگر وارون(معکوس) بسته اند،پس [tex]L^R[/tex] منظم است. و چون زبانهای منظم تحت اشتراک متناهی بسته هستند،پس [tex]L\: \cap\: L^R[/tex] نیز منظم است. |
|
RE: منظم بودن زبان - ACM - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۱۹ ب.ظ
از هر دو دوست عزیز بسیار سپاسگزارم |
|
RE: منظم بودن زبان - Jooybari - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ب.ظ
سلام .عذرخواهی میکنم. سوال رو بد خونده بودم. زبان [tex]L_2=\{W\: |\: W\in L\: ,\: W^R\in L\}[/tex] اصلاً منظم نیست. |
RE: منظم بودن زبان - Iranian Wizard - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام .عذرخواهی میکنم. سوال رو بد خونده بودم.ولی آقای Jooybari این زبان منظمه. این یکی از تمرینات The University of Texas at Austin هستش. که حتی حلشم گذاشته: اینم لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تمرین ۳ - بخش e جوابشم در پایین صفحه نوشته. هم با روش خاصیت بستاری زبان های منظم(مثل روشی که من نوشتم) و هم با روش ساخت ماشین،ثابت کرده که منظمه |
RE: منظم بودن زبان - Jooybari - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام .عذرخواهی میکنم. سوال رو بد خونده بودم.ولی آقای Jooybari این زبان منظمه. بله درست میفرمائید. نمیدونم چرا درنظر گرفتم که رشته w باید متقارن باشه. |