|
|
تکمیل ظرفیت - نسخهی قابل چاپ |
|
تکمیل ظرفیت - razani.n - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ
دوستان می خواستم بدونم قضیه تکمیل ظرفیت چیه؟ میشه اگه رفتی یه دانشگاه و خوشت نیومد، رو تکمیل ظرفیت حساب کنی؟ دانشگاه های خوب هم تو تکمیل ظرفیت هستن؟ |
RE: تگمیل ظرفیت - alilash - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: دوستان می خواستم بدونم قضیه تکمیل ظرفیت چیه؟ تکمیل ظرفیت : بعد از تکمیل ظرفیت دانشگاه ها . اگه دانشگاهی رشته ی جدید آورده بود و در موقع قانونی به سازمان سنجش اعلام نکرده بود (احتمال خیلی کم ) تو تکمیل ظرفیت دانشجو بر میداره . و اگر ظرفیت اعلام شده در دفترچه پر نشده بود در اونجا اعلام میشه . ولی رو تکمیل ظرفیت حساب نکنین چون چیز خوبی رو نمیزارن بمونه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . فقط شبانه راه دور یا شرایط خاص شبانه . یا پردیس و غیر انتفاعی
|
|
RE: تکمیل ظرفیت - razani.n - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ
شاید سوالم رو باید این جوری می پرسیدم فرض کنید من دانشگاه x قبول شدم ولی چندتا انتخاب بعد از x رو هم آوردم. اگه بخوام برم دانشگاه های بعد x حتما باید اونا تو تکمیل ظرفیت دانشجو بخوان یا صرفا اینکه قبول شدم تو اون دانشگاه ها هم می تونم دانشگاهم رو عوض کنم؟ |
RE: تکمیل ظرفیت - alilash - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: شاید سوالم رو باید این جوری می پرسیدم قبول که شدین دیگه نمیتونین عوض کنین |
|
تکمیل ظرفیت - razani.n - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ ب.ظ
دوستان کسی نمیدونه؟ تا قبل از اینکه انتخاب رشته کنم باید بدونم اینو ممنون میشم اگه میدونین اطلاع بدین (۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ)alilash نوشته شده توسط:(01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: شاید سوالم رو باید این جوری می پرسیدم ممنون |