تالار گفتمان مانشت
این هم پوشانی چطوریه؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

این هم پوشانی چطوریه؟؟؟ - nazila73 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۳ ب.ظ

سلام

میشه لطفا یه کم در مورد هم پوشانی به من توضیح بدید؟

خب من فهمیدم که اگه مثلا یکی ۱۲ هوش بشه و ۱۰۰ معماری، براش هوش رو در نظر می گیرن. اما این در نظر گرفتن در چه مرحله ای هست؟ اگه مثلا این شخص بیاد در انتخاب رشته اش اول هوش انتخاب کنه و بعد معماری، اون وقت بیاد از هوش قبول بشه ولی اون دانشگاه هایی که برا معماری انتخاب کرده بود هم این رتبه رو بردارن، اون موقع چی میشه؟ رتبه های بالاتر از ۱۰۰ دیگه نمی تونند برن اونجا و اون ظرفیت خالی می مونه؟

کلا اگه در مورد هم پوشانی امسال هم اطلاعاتی دارید، بگید منم بدونم Smile

ممنون

RE: این هم پوشانی چطوریه؟؟؟ - majidgeek - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۵ ب.ظ

وقتی هم پوشانی زیاده، یعنی اینکه کسی که رتبه اش توی نرم خوب شده توی دوتا گرایش دیگه هم خوب شده! در صورتی که نمی خواد هوش یا معماری بره! درنتیجه اون رتبه هوش و معماری به حساب نمیاد! و مثلا مثلا تا رتبه ۳۰ معماری کسی نمیره معماری و بچه های هوش و نرم هستند! در نتیجه از لحاظ قبولی توی دانشگاه رتبه ۳۰مثلا اولین نفریه که میره معماری! Blush

از اینجا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این هم پوشانی چطوریه؟؟؟ - nazila73 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ

خب میگم تو چه مرحله ای تشخیص میدن که این فردی که مثلا رتبه ی هوشش خوب شده دیگه حتما نمیره اون یکی ها...
با توجه به لینکی که دادید الان مثلا تو نرم افزار که آخرین رتبه ی قبولی ۲۰۱۶ هست هم پوشانی کم تره و معماری که ۹۰۴هست هم پوشانی بیشتر؟

RE: این هم پوشانی چطوریه؟؟؟ - majidgeek - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۶ ب.ظ

(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ)nazila73 نوشته شده توسط:  خب میگم تو چه مرحله ای تشخیص میدن که این فردی که مثلا رتبه ی هوشش خوب شده دیگه حتما نمیره اون یکی ها...
با توجه به لینکی که دادید الان مثلا تو نرم افزار که آخرین رتبه ی قبولی ۲۰۱۶ هست هم پوشانی کم تره و معماری که ۹۰۴هست هم پوشانی بیشتر؟

تا اونجا که من فهمیدم، نیاز به تشخیص نیست؛ خود به خود اتفاق می افته! Blush
وقتی مثلا تخصصی معماری سخت باشه، بچه ها درصد کمی در اون کسب می کنن و کسی که هوش امتحان میده، حتی با سفید بودن معماری، رتبه ی خوبی توی معماری میاره، چون مثلا مشترک رو خوب زده.
موقع انتخاب رشته هم اتوماتیک وقتی ۳۰ نفر اول معماری فرضا هوش رو قبول شن، انگاری از رتبه ی همه ی بچه های معماری، ۳۰ تا کم میشه. Big Grin