![]() |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ
کتاب ها اهدا شد ![]() سلام دوستان ، یک سری کتاب به من رسیده که یکی از دوستان بنده سال ۹۳ باهاشون کنکور معماری داد رفت دانشگاه تهران بعد به دوست دیگری رسید و با همونا سال ۹۴ رفت امیرکبیر و امسال هم بنده باهاشون کنکور ۹۵ رو دادم و به امید خدا دارم میرم شریف ![]() ![]() راستی اینم بگم من تهرانم ولی اگه دوستان تهران نبودن میتونیم هماهنگ کنیم هزینه پست رو خودشون بدن بفرستم براشون . اینم لیست کتاب ها : ( دیگه معلومه که کتاب ها یکم قدیمین و مال ۹۲ هستن بیشترشون ) ریاضی : آمار و احتمال : پارسه ریاضی مهندسی : پارسه و کتاب مسعود نیکوکار و جزوه پارسه ساختمان گسسته : پارسه و پوران محاسبات : راهیان ارشد و پوران دروس مشترک : ساختمان داده - پوران نظریه - راهیان ارشد ، پوران معماری - پوران و پارسه مدار منطقی - مدرسان ، پوران سیستم عامل - پارسه دروس اختصاصی معماری : وی ال اس آی ( VLSI ) - ( کسی اگه خواست بگیره کتاب مدرسان بگیره حرف نداره من ندارم متاسفانه کتاب رو ) انتقال داده - مدرسان و راهیان ارشد مدارهای الکتریکی - پوران |
اهدای کتاب های ارشد معماری - mammadss - 06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ ق.ظ
سلام.میشه بفرمایید واسه دروس vlsi و الک دیجیتال و انتقال داده منابعتون چی بوده?فقط منابعو مهرفی کنید تا من از کتابفروشی ها تهیه کنم. |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - kh11 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
سلام به شما تبریک میگم من کتاب سیستم عامل رو با افتخار اگر امکانش باشه تحویل بگیرم ![]() برا ارشد ۹۶ آماده میشم ![]() منتظر پاسخ هستم سپاس |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ)kh11 نوشته شده توسط: سلام به شما تبریک میگم سلام دوست عزیز ، مرسی ، بله حتما لطفا برای هماهنگی پیغام بدین به من |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - mmm1374 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ)alirezazarei28 نوشته شده توسط: سلام دوستان ، یک سری کتاب به من رسیده که یکی از دوستان بنده سال ۹۳ باهاشون کنکور معماری داد رفت دانشگاه تهران بعد به دوست دیگری رسید و با همونا سال ۹۴ رفت امیرکبیر و امسال هم بنده باهاشون کنکور ۹۵ رو دادم و به امید خدا دارم میرم شریفسلام دوست عزیز من معماری ها رو میخوام |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:(06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ)alirezazarei28 نوشته شده توسط: سلام دوستان ، یک سری کتاب به من رسیده که یکی از دوستان بنده سال ۹۳ باهاشون کنکور معماری داد رفت دانشگاه تهران بعد به دوست دیگری رسید و با همونا سال ۹۴ رفت امیرکبیر و امسال هم بنده باهاشون کنکور ۹۵ رو دادم و به امید خدا دارم میرم شریفسلام دوست عزیز سلام حتما برای هماهنگی پیغام بدین لطفا |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - rose naz - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ
سلام اگه ممکنه گسسته و داده و سیستم عامل رو به مم بدید ممنون میشم فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk (۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ)alirezazarei28 نوشته شده توسط: کتاب ها اهدا شدسلام تبریک میگم اگه لطف کنید و کتاب سیستم عامل و ساختمان داده و مدار منطقی و گسسته رو به من بدید ممنون میشم اخه من هیچ کدوم از کتابهارو ندارم و چون شهرستان هستم امکان تهیه هم نیست (۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ)rose naz نوشته شده توسط: سلام اگه ممکنه گسسته و داده و سیستم عامل رو به مم بدید ممنون میشم فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - com91 - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ
سلام میشه لطف کنین بگین چه کتابایی موندن؟ من شهرستانی هستم و وقعا نیاز دارم به کتاب |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - niu7475 - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ ب.ظ
سلام میشه بگین چ کتابایی هنوز مونده |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام ، فعلا فقط انتقال داده مونده |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - niu7475 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ
سلام میتونین کتاب انتقال رو برای من بفرستین.شهرستان هستم |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
با کمال میل دوست عزیز ، پیام خصوصیتون رو چک کنید |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - fatima73 - 12 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۶ ب.ظ
سلام ممنون از کار ارزنده تون اگه هنوز کتابای آمار و احتمالات، ساختمان گسسته، معماری و نظریه رو دارید ممنون میشم که واسم بفرستید. بازم از کار خدا پسندتون تشکر میکنم امیدوارم موفق باشید safari7313@ |