![]() |
دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - نسخهی قابل چاپ |
دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - star22 - 16 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام دوستان وقتتون بخیر کسی میدونه آزمون استخدامی شغل کارشناس تحلیل گر سیستم چه دروسی رو باید بخونیم؟اخه زده تحلیل و طراحی سیستم !خب یعنی چه درسی!!؟؟ اون یکی هم زده برنامه نویسی سیستم چه زبان یا چه کتابی رو باید بخونیم؟!! ![]() اگر کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - saeed196 - 16 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)star22 نوشته شده توسط: سلام دوستان وقتتون بخیرسلام. من برای کارشناس تحلیگر سیستم سازمان امور مالیاتی ازمون دادم و قبول شدم درسهایی که برای امتحان مهم بود سیستم عامل،مهندسی نرم افزار(فصل شی گرایی)،شبکه در حد network+و ساختمان داده بود اما الان رو دقیقا نمیدونم برای شما چی میخان بیارن به هر حال براتون ارزوی موفقیت دارم |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - star22 - 16 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۵ ب.ظ)saeed196 نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)star22 نوشته شده توسط: سلام دوستان وقتتون بخیرسلام. ببخشید پایگاه داده و برنامه نویسی نیومده بود؟!بیشتر از روی چه منابعی خوندید؟اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم همه چی هم یادم رفته ۱ماه بیشتر فرصت ندارم ![]() |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - MLMSecurity - 16 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)star22 نوشته شده توسط: سلام دوستان وقتتون بخیر برای آزمون های استخدامی باید به دو دسته سوال جواب بدید: ۱- دروس عمومی: ریاضی و آمار - ادبیات فارسی - معارف اسلامی - دانش کامپیوتر( همون ICDL خودمون) - زبان انگلیسی - سیاست عمومی و دانش اجتماعی - هوش و استعداد تحصیلی ۲- دروس تخصصی: برای خوشه شغلی "کارشناس تحلیل گر و برنامه نویس سیستم" دروس زیر رو باید بخونید: تحلیل و طراحی سیستم ها(مهندسی نرم افزار) - پایگاه داده( مخصوصا SQL) - زبان های برنامه نویسی البته فکر کنم آزمون استخدامی شهریور فعلا به حالت تعلیق دراومده. موفق باشید |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - star22 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۰ ب.ظ
برای آزمون های استخدامی باید به دو دسته سوال جواب بدید: ۱- دروس عمومی: ریاضی و آمار - ادبیات فارسی - معارف اسلامی - دانش کامپیوتر( همون ICDL خودمون) - زبان انگلیسی - سیاست عمومی و دانش اجتماعی - هوش و استعداد تحصیلی ۲- دروس تخصصی: برای خوشه شغلی "کارشناس تحلیل گر و برنامه نویس سیستم" دروس زیر رو باید بخونید: تحلیل و طراحی سیستم ها(مهندسی نرم افزار) - پایگاه داده( مخصوصا SQL) - زبان های برنامه نویسی البته فکر کنم آزمون استخدامی شهریور فعلا به حالت تعلیق دراومده. موفق باشید [/quote] خیلی ممنونم .زبان های برنامه نویسی رو شما میدونید چه مباحثیه ؟یا چه زبانی رو باید بلد باشیم چون دانشگاه فقط سی پلاس کار کرده!اصلا نمیدونم از چه کتابی بخونم ![]() بعد اینکه ببخشید کجا گفته آزمون به تعلیق افتاده؟!! ![]() |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - f.b - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ ب.ظ
سلام تحلیل و طراحی سیستم یکی از دوستان کتاب "تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها (مبانی سیستم های اطلاعاتی مدیریت)" رو به بنده معرفی کردن و گفتن استخدامی قبلی دستگاه های اجرایی از این کتاب سوال دادن!!! دوستان کسی میتونه اطلاعات بیشتری بده که این کتاب مناسب هست یا نه؟؟ تشکر |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - fatemeh68 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۲ ب.ظ
[سلام از کجا مطمئن هستید که تحلیل و طراحی سیستم همان مهندسی نرم افزاره؟ [attachment=20404]سلام میشه سوال ۱۸ فایلی ک فرستادم رو بهم یاد بدید؟ جواب تستی اش گزینه ب است ولی نمی دونم چطوری به دست اورده موفق باشید [/quote] |
دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - star22 - 21 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ق.ظ
دوستان کسی میدونه برای آزمون ، درس پایگاه داده و برنامه نویسی چه منابع یا جزوه ای خوبه؟ من وقتم محدوده و اصلا نمیدونم از رو چی بخونم ![]() ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه |
دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - mahshid1383 - 21 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ق.ظ
لینک دانلود سوالات پیاده سازی زبان ها مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دروس شغل تحلیل گر سیستم در استخدامی قضایی - غضنفری - ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان تحلیل و طراحی سیستم ها با مهندسی نرم افزار فرق داره. من تو دومین آزمون دستگاه های اجرایی شرکت کردم و با وجود اینکه مهندسی نرم افزارو واسه کنکور ارشد خونده بودم اما هیچ کدوم از سوالات از مباحث مهندسی نرم افزار نیومده بود. سوالاتش حفظی و مدیریتی بودن اما منم نمیدونم منبعش چیه. |