تالار گفتمان مانشت
راهنمایی در مورد انتخاب موضوع پایان نامه شبکه و امنیت - نسخه‌ی قابل چاپ

راهنمایی در مورد انتخاب موضوع پایان نامه شبکه و امنیت - newuser - 17 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۱ ب.ظ

سلام دوستان شاید سوالم عجیب باشه ولی مشکل اصلی من اینه که نمیدونم شبکه کار کنم یا امنیت شبکه
من دانشجوی کارشناسی ارشد شبکه هستم
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن

RE: راهنمایی در مورد انتخاب موضوع پایان نامه شبکه و امنیت - edward71 - 17 مهر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ ب.ظ

خب یکم هم به اساتیدتون بستگی داره، ببینید کدوم استاد رو میتونید باهاش کار کنید فیلد هاشو ببینید و مشورت کنید و بعد موضوع رو انتخاب کنید، یا برید سراغ پایان نامه های بچه های ترم های بالاتر و ببینید اون ها روی چه فیلد هایی کار کردن

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

راهنمایی در مورد انتخاب موضوع پایان نامه شبکه و امنیت - newuser - 17 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۳ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:  خب یکم هم به اساتیدتون بستگی داره، ببینید کدوم استاد رو میتونید باهاش کار کنید فیلد هاشو ببینید و مشورت کنید و بعد موضوع رو انتخاب کنید، یا برید سراغ پایان نامه های بچه های ترم های بالاتر و ببینید اون ها روی چه فیلد هایی کار کردن

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
خیلی ممنون اینا رو که میدونم منظورم این بود کسانی که این رشته بودن برام آینده این دو تا رو مقایسه کنن

راهنمایی در مورد انتخاب موضوع پایان نامه شبکه و امنیت - parhamgift - 22 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ب.ظ

سلام
به نظر من شبکه بهتره چون موضوعات امنیت شبکه سخت تر و پیاده سازی پیچیده تری دارند