تالار گفتمان مانشت
مرتبه زمانی - نسخه‌ی قابل چاپ

مرتبه زمانی - alireza01 - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۰۳ ق.ظ

ایا مقدار مرتبه زمانی در دو حالت زیر همیشه یکسانه ؟؟؟

[tex]T(n)\: =\: aT(\frac{n}{b})+f(n)[/tex]

[tex]T(n)\: =\: aT(\frac{n}{b})\cdot f(n)[/tex]

RE: مرتبه زمانی - Jooybari - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰ ق.ظ

سلام. خیر. در موارد استثنایی و به ندرت یکسان میشه.

RE: مرتبه زمانی - Saman - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۰۳ ق.ظ

سلام.

شما بیاید به جای [tex]f(n)[/tex] ها مقدار بگذارید.

در عبارت اول حاصل مرتبه ی زمانی از قیاس [tex]f(n)[/tex] با [tex]n^{\log_b^a}[/tex] به دست میاد

و در عبارت دوم کل نتیجه بسته به ضرب تابع [tex]f(n)[/tex] در [tex]aT(\frac{n}{b})[/tex] به دست می آید.

RE: مرتبه زمانی - alireza01 - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ق.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۰۳ ق.ظ)now نوشته شده توسط:  سلام.

شما بیاید به جای [tex]f(n)[/tex] ها مقدار بگذارید.

در عبارت اول حاصل مرتبه ی زمانی از قیاس [tex]f(n)[/tex] با [tex]n^{\log_b^a}[/tex] به دست میاد

و در عبارت دوم کل نتیجه بسته به ضرب تابع [tex]f(n)[/tex] در [tex]aT(\frac{n}{b})[/tex] به دست می آید.
تشکر از پاسخگویی شما دوستان .

چرا در حل مثال زیر + رو به ضرب تبدیل کرده و حل کرده ، در چندین مورد این مساله رو دیدم آخه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[tex]T(n)\: =\: T(n-1)+(\frac{a}{n})[/tex] رو به فرم [tex]T(n)\: =\: T(n-1)(\frac{a}{n})[/tex] تبدیل کرده و حل کرده .

RE: مرتبه زمانی - Saman - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۷ ق.ظ

آها. نه دوست بزرگوار متاسفانه این از مشکلات تکس نویسی هست. بنده خودم قبلا سوالاتی رو حل کردم که + وسط همه شون پاک شده.(و واقعا چند بار به دوستان هم گفتم مراقب باشند موقع خوندن)چون گاهی علائم ریاضی پاک می شوند

اون لینکی که دادید با جاگذاری و تکرار حل شده و + را به ضرب تبدیل نکرده.جای آن هایی که علامت نیست شما علامت رو از مقدار اصلی بردارید. اگر + هست همون + و غیره . . .

RE: مرتبه زمانی - alireza01 - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۷ ق.ظ)now نوشته شده توسط:  آها. نه دوست بزرگوار متاسفانه این از مشکلات تکس نویسی هست. بنده خودم قبلا سوالاتی رو حل کردم که + وسط همه شون پاک شده.(و واقعا چند بار به دوستان هم گفتم مراقب باشند موقع خوندن)چون گاهی علائم ریاضی پاک می شوند

اون لینکی که دادید با جاگذاری و تکرار حل شده و + را به ضرب تبدیل نکرده.جای آن هایی که علامت نیست شما علامت رو از مقدار اصلی بردارید. اگر + هست همون + و غیره . . .

متوجه شدم ، تشکر