![]() |
تغییر رشته از زبان به مهندسی نرم افزار ارشد - نسخهی قابل چاپ |
تغییر رشته از زبان به مهندسی نرم افزار ارشد - sajjadriph - 24 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان ببخشید من کارشناسی زبان خوندم کاملا با دروس و مفهوم رشته نرم افزار آشنا هستم میخواستم بدونم برای درس های ساختمان داده طراحی الگوریتم.. فقط دروس گسسته دبیرستان و ریاضیات دبیرستان کافیه؟ برای فهم اون درس ها میگم با تشکر |
RE: تغییر رشته از زبان به مهندسی نرم افزار ارشد - WILL - 24 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ب.ظ)sajjadriph نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان سلام دروس گسسته و ریاضیات را کمتر کسی در رشته نرمافزار فهمیده ![]() منظورم اینه که برای اینکه در این رشته در ایران تا دکترا بروید شاید نیازی به فهمش نداشته باشید اگر میخواهید اپلای کنید خواندن مفهومی ارزشمند و شیرین است، اما زمان و انگیزه زیاد و حضور یک مربی ضروری است ولی اگر میخواهید ارشد قبول شوید، حتی یک دانشگاه خوب، نیازی به خواندن منابع اصلی ندارید کتابهای پارسه یا مدرسان را بخونید قبول میشوید... بدانید و آگاه باشید کمتر استادی در ایران مییابید که در زمینه نرمافزار استاد باشد؛ اگر بلندپروازی دارید به اپلای دانشگاههای خوب فکر کنید * اگر میخواهید زمینه کاری نرمافزار وارد شوید نیازی به ارشد گرفتن نرمافزار ندارید. * اینا نظر من در این لحظه بود |