![]() |
درخواست معرفی کتاب مختصر اما کامل برای اندروید - نسخهی قابل چاپ |
درخواست معرفی کتاب مختصر اما کامل برای اندروید - samiramohit - 31 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان من دنبال یه کتاب می گردم که تمام و کمال اندروید رو یاد داده باشه... بر پایه ی جاوا البته بعد اگه کسی قبلاً اندروید کارکرده میتونه راهنمایی کنه که یه اپ اگه بخوام واسه خرید آنلاین نان بزنم چجوری می تونم بذارمش تو گوگل پلی؟ |
درخواست معرفی کتاب مختصر اما کامل برای اندروید - The BesT - 31 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۵۶ ب.ظ
سلام کتابهای مختلفی هست.حتی فیلمهای آموزشی مفیدی هم هست. ولی بنظر من اگر میخواهید یاد بگیرید و بتونید مهارت کسب کنی یه کتاب جامع تهیه کنید و حتماا یک پروژه هم خودتون تعریف کنید (یه اپلیکیشن که فکر میکنید جامع و مناسبه را انتخاب کنید) و شروع کنید همراه با آموزشهایی که میبینی خودتون اپ را طراحی کنید و عیب یابی کنید و .... |
درخواست معرفی کتاب مختصر اما کامل برای اندروید - noori759 - 01 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ق.ظ
به نظر من که هیچ وقت نباید دنباله چیز تمام و کامل بود !!! چون به نظرم تو عالم تکنولوژی و برنامه نویسی هیچ تمام و کمالی وجود نداره !!!! به نظرم همین که داری به تمام و کمال فکر می کنی داری خودت رو محدود می کنی !!!! البته من خودم به شخصه خوندم کتاب و حتی کورس های انلاین رو نمی پسندم !!! به نظرم بهترین راه برا یادگیری اینه که برا خودت پروژه های کوچیک تعریف کنی و پروژه ارو کم کم بزرگ تر کنی از git هم می شه کمک گرفت و رفت کد بقیه رو خوند |