![]() |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - aliali256 - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۰۹ ب.ظ
سلام ضمن خسته نباشید خدمت دوستان گرامی، خواهشمند است با توجه به اینکه کلید اولیه سئوالات منتشر شده است نسبت به اعلام درصد دروس تخصصی، زبان، استعداد تحصیلی و گرایشی آزمونتون در این تاپیک اقدام کنید. تشکر ![]() ---------- خودم چون فقط ۲-۳ روز خواندم همینجوری خواستم تو جو کنکور قرار بگیرم. فقط تخصصی رو ۵% زدم. بقیه هم صفر |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - mstfvi - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲ ب.ظ
۳۰ تخصصی ۳۰ هوش ۰ زبان ? |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - q88lp - 08 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۱ ق.ظ
آزمون دکتری گرایش هوش مصنوعی تخصصی : ۶ درصد (بازم مثل همیشه تعداد غلط ها زیاد شد!) استعداد: ۳۰ درصد زبان: ۷۹ درصد با آرزوی موفقیت برای همه دوستان |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - q88lp - 08 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۵۱ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۱ ق.ظ)q88lp نوشته شده توسط: آزمون دکتری گرایش هوش مصنوعیبا تایید آقای هادی یوسفی در مورد غلط بودن گزینه اعلامی سازمان سنجش در مورد سوال ۱۱ ساختمان داده: تخصصی: ۸/۹ درصد. ؛-) |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 08 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ق.ظ
....... |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - mstfvi - 08 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: خوب بود یه حدودی بگید خواهشا |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 08 اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ب.ظ
............ |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - siiib70 - 09 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ق.ظ
من نرم افزارم. نخونده بودم. این طوری زدم: تخصصی: ۱۳ - ۱۴ درصد زبان: ۷۲ درصد استعداد: ۸ - ۹ درصد به نظرتون جای امیدواری برای روزانه داره؟ من اولین بارمه و نمیدونم با این درصدها رتبه در چه حدودی درمیاد |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - damash - 09 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵ ب.ظ
بنده نرم افزار شرکت کردم. اگه سنجش سوالات ۱۱ و ۳۸ رو تصحیح بکنه، درصدهای من به صورت زیر هستن: تخصصی : ۴۱ درصد استعداد : ۳۱ درصد زبان : حدود ۷ درصد |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 10 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: بنده نرم افزار شرکت کردم. ایشالا که تصحیح میکنه و شما ۱ میشی |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - damash - 10 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: بنده نرم افزار شرکت کردم. رتبه بالا فقط تعداد دانشگاه هایی که دعوت میشی رو بالا می بره. رتبه یک مال شما بچه های دانشگاه های تاپ هستش ![]() احتمالا رتبه زیر ۵۰ میشم. اگر تصحیح نکنه، تخصصی هام ۳۳ درصد میشه که باز هم مشکلی نیست بیشتر جاها دعوت میشم. |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 10 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ ق.ظ
................ |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - siiib70 - 12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ق.ظ)siiib70 نوشته شده توسط: من نرم افزارم. نخونده بودم. این طوری زدم: دوستانی که اطلاع دارند میشه بگن با این درصد ها، رتبه در چه حدود میشه؟ |
اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - abolfazl pepco - 12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان ببخشید درس خوندن ارزش داره. تازه میخوام کنکور ارشد بدم |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ
-------------- |