![]() |
۹ سال دوری - نسخهی قابل چاپ |
۹ سال دوری - sirvan.t - 14 آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۶ ق.ظ
سلام بر تمام دوستان عزیز مانشتی نمی خوام خاطره بگم فقط خواستم به مناسبت برگشت مجددم به مانشت یه چند نکته ای عرض کنم ![]() نمیدونم الانم باز هستن کسانی که میان تالار مانشت یا اینکه همه غرق شبکه های اجتماعی تلگرام ملگرام شدن! (واقعا صفا و صمیمیت مانشت رو تو هیچ شبکه اجتماعی دیگه ای تجربه نکردم) ![]() امشب نمیدونم چی شد یهو بعد این همه سال یاد تالار گفتمان مانشت افتادم، تالاری که ۹ سال پیش زمانی که دانشجوی سال آخر کارشناسی بودم باهاش آشنا شدم، (واقعا که ۹ سال گذشت... کی باورش میشه؟ ![]() ![]() ![]() فقط میتونم بگم قدر لحظه لحظه زندگی و آدمای اطراف تونو بدونید همه چی به زودی تموم میشه، منتطر خوشبختی نمونید که در آینده اتفاق بیفته، خوشبختی دید ما و طرز نگاه ما به زندگی در لحظه س. شاد باشید ![]() |
RE: 9 سال دوری - Masoud05 - 14 آذر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۴ ق.ظ
خوشحالم که برگشتید و اینجا باز هستید. احتمالا منو بخاطر دارید ![]() واقعا صفا و صمیمیتی که توی سال های اول مانشت دیدم توی هیچ فضای مجازی دیگه ای تجربه نکردم. |
RE: 9 سال دوری - sirvan.t - 15 آذر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خوشحالم که برگشتید و اینجا باز هستید. احتمالا منو بخاطر دارید سلام مسعود جان خوبی داداش ، بله بله خاطرم هست ![]() ![]() امیدوارم دوباره مثل اون موقع بشه ![]() |
۹ سال دوری - RASPINA - 15 آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۳ ب.ظ
چ قدر خوب میشد که دوستانی که بر می گردند مانشت بیان از تجربیاتشون بگن و از شرایط الان اشون مثلا اینکه دکتری خوندند یا نه یا اینکه مشغول چ کاری هستند |
RE: 9 سال دوری - sirvan.t - 17 آذر ۱۳۹۸ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: چ قدر خوب میشد که دوستانی که بر می گردند مانشت بیان از تجربیاتشون بگن و از شرایط الان اشون مثلا اینکه دکتری خوندند یا نه آره فکرخوبیه، من خودم امسال دوباره می خوام دکتری بدم، مهم ترین دستاورد این چند سالمم ارشد و سربازی بوده ![]() ![]() |