![]() |
درخواست مشاوره برای خرید لپتاپ - نسخهی قابل چاپ |
درخواست مشاوره برای خرید لپتاپ - cmptr20 - 07 بهمن ۱۳۹۸ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام دوستان، وقت بخیر. میخواستم ازتون درباره خریدن یه لپتاپ مشورت بگیرم. راستش من دنبال یه لپتاپی هستم که تا ۴ سال کارشناسی مهندسی کامپیوتر رو جواب بده و هنوز هم گرایش رو مشخص نکردم. سبک باشه و باتریش هم اوکی باشه. از این نظر که این روزا قیمتا خیلی زیاد رفتن بالا و لپتاپی نیست که هم قیمت خوبی داشته باشه و هم سبک باشه و هم باتریش خوب باشه، باید توی استوک ها بچرخم تا یه مورد خوب پیدا کنم. ( من مشهد زندگی میکنم و اگه کسی هست که مشهد جای معتبری برای خرید استوک میشناسه لطف کنه راهنماییم کنه ) ----------------------------------------------------------------------------------------- لپتاپی که الان دارم اینه مشخصاتش: Lenovo ThinkPad E530c Core i5 3230m ram 4g graphic : intel 4000 - geforce gt 635m 2g hdd 700 ------------------------------------------------------------------------------------- بخاطر اینکه خیلی سنگینه و باتریش هم خیلی ضعیف شده (مثلا ۲۰ دقیقه شاید نگه داره با استفاده معمولی وبگردی با کروم) و بدنه اش هم ترک برداشته، میخوام عوضش کنم وگرنه شاید همین هم نیاز ۴ سال رو جواب بده. و اینکه اگه بخوام این مشکلاتش رو رفع کنم ( مثلا ssd بذارم روش و بدنش رو تعمیر کنم و باتری براش بخرم ) هزینش شاید منطقی در نیاد. اگه بخوام اینطوری حساب کنم که ssd 256g سامسونگ ۸۵۰تومن، مشکل ترک بدنه رو بیخیال، باتری اگه واقعا اصل و سالم باشه ۴۵۰ خورده ای درمیاد. اینا خودش میشه ۱۳۰۰/ لپتاپمو هم بازار برمیداشتن ۲ تومن. با خودم میگم خب تهش بازم لپتاپ سنگینیه و نمیشه راحت حمل و نقلش کرد. دانشگاه و جاهای دیگه. و با این قیمتایی که توی دیوار میبینم با حدودا ۴/۵ تا ۵ تومن میشه یه thinkpad t450s یا dell e7450 بگیرم که کانفیگشون بالاتره و dell هم گرافیک داره ( geforce 840m 2g ) پیشنهاد شما چیه؟ قطعات اینا توی بازار گیر میاد؟ dell لپتاپای قابل اطمینانی میسازه؟ چطور میشه به جنس استوک اعتماد کرد؟ |