|
|
help me 3:منظم - نسخهی قابل چاپ |
|
help me 3:منظم - silver - 24 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
لطفا در مورد صحت یا عدم صحت گزینه ۲ نطر دهید؟ |
RE: help me 3:منظم - homa - 25 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: لطفا در مورد صحت یا عدم صحت گزینه ۲ نطر دهید؟ به نظر من گزینهی ۲ درسته. L1/L2 یک عبارت تقسیم راست در نظریه هست و مفهومش هم اینه که اگه یک رشته مثل xy در زبان L1 داشته باشی و یک رشته مثل y هم در زبان L2 اونموقع رشتهی x عضو زبان L1/L2 میشه. حالا اینجا گفته که رشتهی تهی هم جزء زبان L2 هست پس اگه رشتهی xy رو بر لاندا تقسم راست کنیم خود رشته بدست میاد و تغییری نمیکنه. پس هم تمام رشته های L1 جزء L1/L2 میشه و هم رشته هایی شبیه به x که اول گفتم چه جوری بدست میاد. و نتیجه اینکه زبان L1 زیر مجموعهی L1/L2 یشه |
RE: help me 3:منظم - Ali-B - 25 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ)homa نوشته شده توسط:(24 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: لطفا در مورد صحت یا عدم صحت گزینه ۲ نطر دهید؟ منم با جوابتون موافقم، فقط در مورد تقسیم راست زیاد نخودنم، توی یه کتابی نوشته نسبت راست یک رشته به با یک مجموعه و تعریفش هم اینطوریه: [tex]x\setminus A = \left \{ u~|~xu~ \epsilon ~A \right \}[/tex]، این همونیه که شما گفتید؟ آخه xی که شما نوشتید انتخاب میشه، سمت چپ رشته اول هست، نه سمت راستش، درست میگم یا فرقی نمیکنه؟ |
RE: help me 3:منظم - homa - 25 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: منم با جوابتون موافقم،تقسیم راست یعنی اینکه ما از سمت راست رشته رو cut میکنیم(بر اساس L2) و میندازیم دور و بقیه هر چی میمونه میشه جزء زبان L1/L2 و در مقابل تقسیم راست، تقسیم چپ هم داریم که بر عکس این عمل میکنه |
RE: help me 3:منظم - Ali-B - 25 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)homa نوشته شده توسط:(25 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: منم با جوابتون موافقم،تقسیم راست یعنی اینکه ما از سمت راست رشته رو cut میکنیم(بر اساس L2) و میندازیم دور و بقیه هر چی میمونه میشه جزء زبان L1/L2 درسته،،، فکر کنم کتابی که گفتم اشتباه توضیح داده، شما از چه کتابی این مطلب خوندید؟ من تو کتاب لینز ترجمه سلیمی-پور محقق چیزی ندیدم. |
|
help me 3:منظم - narges_r - 25 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ
ولی به نظر من گزینه ۲ غلطه چون اگر y از xy حذف بکنیم اونوقت xy دیگه زیر مجموعه x نمیشه فکر نمیکنم ابسیلون تهی باشه چون از تهی بطور مجزا در گزینه ۳ استفاده شده پس وقتی L2 (حالا هر مقداری که میخواد باشه) از L1 برداریم دیگه L1 زیر مجموعه حاصل نباشه نظرتون در مورد گزینه اول چیه؟ بنظر درست میاد |
RE: help me 3:منظم - homa - 25 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: ولی به نظر من گزینه ۲ غلطه چون اگر y از xy حذف بکنیم اونوقت xy دیگه زیر مجموعه x نمیشهمنظور من رشتهی تهی هست نه مجموعه تهی: [tex]\varepsilon \neq \varnothing[/tex] در گزینهی دو از [tex]\varepsilon[/tex] به جای [tex]\lambda[/tex] استفاده کرده یعنی یک رشتهی تهی تو بعضی تستای دیگه هم استفاده از اون رو به جای لاندا دیدم. [tex]\varepsilon =\lambda[/tex] (۲۵ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: درسته،،، فکر کنم کتابی که گفتم اشتباه توضیح داده، شما از چه کتابی این مطلب خوندید؟ من تو کتاب لینز ترجمه سلیمی-پور محقق چیزی ندیدم. اون چیزی که تو کتاب لینز نوشته اینجوریه: |