![]() |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - نسخهی قابل چاپ |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - admin - 08 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ق.ظ
در راستای حرکت جدیدمون به سمت HTML5، JQuery و نیز مانشت۳ سیستم اعلانات پیام خصوصی به روزرسانی شد. به زودی اعلانات جدیدی هم با رنگهای متفاوت به این سیستم اضافه خواهد شد. |
RE: [بهبود] اعلان پیام خصوصی - ریحانه - ۰۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ق.ظ
دکتر من پیشنهاد میدم ابزارهای متنوعی هم برای سپاس تعبیه کنید ![]() ![]() |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - admin - 09 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ب.ظ
گلهاش رو که قشنگ کردیم عمقش بیشتر شده ![]() |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - انرژی مثبت - ۰۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ ب.ظ
این اعلان جدید خیلی باحاله. تنوع خیلی خوبی بود ![]() رنگشم که عوض شده. ما از هر نوع تغییر دکوراسیون و خوشکل سازی استقبال می کنیم ![]() ![]() این فلش های کنار عنوان هم که به اخرین ارسال می بره کار جالبی بود در نوع خودش ![]() تشکر یادم رفت ممنون ![]() مثل این که پروفایلی که از کاربر تو ارسالها نشون داده می شه تغییر کرده و تعیین نشدهها و این چیزا حذف شده . این جوری خلوتتر شده و به نظرم خیلی بهتر شده ممنون |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - Bache Mosbat - 10 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
من یه روز طول کشید فهمیدم این نوار قرمزه یعنی پیام خصوصی ![]() ![]() |
RE: [بهبود] اعلان پیام خصوصی - Masoud05 - 10 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من یه روز طول کشید فهمیدم این نوار قرمزه یعنی پیام خصوصیمنم نمیدونستم شکل جدید چیه ،برا همین خودم به خودم پ.خ دادم!!! ![]() |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - انرژی مثبت - ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ ب.ظ
خب اینجاست که افراد کنجکاو شناسایی می شن (خودمو گفتماا ![]() ![]() خانم بچه مثبت توضیحتون رو بردارید که بقیه هم یه کم کنجکاوی کنند خودشون کشف کنند خوشحال شند ![]() |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - انرژی مثبت - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
قضیه اینه که قبلا این نوار قرمز رو میزدیم می اومد پایین و می نوشت چند تا پیام خصوصی دارید و از چه کسانی ![]() |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - admin - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
اشکالش رفع شد. |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - ashkan_d13 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ
میگم اینکه هر پیامی ارسال کنی جلوش مینویسه «ارسال نشده» برای من اینطوری میشه یا روتینه قضیه؟! |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - SaMiRa.e - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: میگم اینکه هر پیامی ارسال کنی جلوش مینویسه «ارسال نشده» فکرکنم برای همه همینطور هست ولی ارسال شده . |