|
|
بررسی سوالات انتقال داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
بررسی سوالات انتقال داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ
در این تاپیک سوالات انتقال داده ۹۱ بررسی خواهد شد. پاسخ های سنجش: ۸۶- ۴ ۸۷- ۱ ۸۸- ۳ ۸۹- ۳ |
|
انتقال داده ۹۱ - reza_memari_sharif - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ
با سلام رضا اکبر هستم رتبه ۱ سال ۸۹ انتقالش که خیلی سخت نبوده ۱/ اون که معلومه باید بین FSK و PSK بمونین ولی فکر می کنم FSK بشه ۲/ که خیلی ساده بوده باید تقسیم می کردین و باقیمانده راچک می کردین صفر میشه یا نه ۳/ سوال رو دقیق نفهمیدم ۴/ اینم که جایگذاری تو فرموله |
RE: انتقال داده ۹۱ - ida_isp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: در این تاپیک سوالات انتقال داده ۹۱ بررسی خواهد شد. منم ۴ همینو زدم، ۲ هم باید تقسیم میکردیم دیگه همشون باقیماندش صفر میشدن جز یکی!! |
RE: انتقال داده ۹۱ - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: با سلامبله، انتقال سادهتر از سال های پیش بود. |
|
RE: انتقال داده ۹۱ - saharp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ
من تا اونجایی که یادمه سوال ۱ گفته کدام مصونیت بیشتری نسبت به نویز داره؟ |
|
انتقال داده ۹۱ - narges_r - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ
من سوال اولو FSK زدم اما برای سوال اخر، سوال به این راحتی اینقدر خسته و عصبی بودم که پایه لگاریتمو ۲ گذاشتم و گزینه ۴ زدم
|
|
انتقال داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - shervinrs - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
برای ثبت در تاریخ: سوال ۸۸ تکراری بوده و جوابش گزینه ۳ میشه. سوال از کنکور آزاد ۷۹ بوده! آزاد، باورتون میشه. سوال ۸۹ تکراری بوده و جوابش گزینه ۳ میشه. سوال از کنکور IT 84 بوده. |
|
انتقال داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - iliyya - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ ب.ظ
انتقالش خیلی سخت نبوده ۱/ اون که معلومه باید بین FSK و PSK بمونین ولی منPSK را زدم ۲/ که خیلی ساده بوده باید تقسیم می کردین و باقیمانده راچک می کردین صفر میشه یا نه که من گزینه ۲ را زدم ۳/ گزینه ۳ ۴/ گزینه ۳ تنها درسی بود که مطمئن زدم |