|
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - نسخهی قابل چاپ |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - Aurora - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ
دکتر ها معتقدند که اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس زیر پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگر بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید، پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود. ![]() |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - nikou - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
کاملا واضحه!
|
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - aatwo - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: دکتر ها معتقدند که اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس زیر پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگر بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید، پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود. عکس کجاست؟ نشون نمیده |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - blackhalo1989 - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
آدمه واسه لی لی پوته؟
|
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - Bache Mosbat - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: دکتر ها معتقدند که اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس زیر پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگر بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید، پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود. خب من الان یه دقیقه شد و پیدا نکردم. ![]() هه الان پیدا کردم. بعد از سه دقیقه. |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - tavoos - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
منم سریع تو ۳ ثانیه پیدا کردمش من باهوشم اخ جون |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - mfXpert - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ
اگر کسی بتونه علاوه بر صورت یه آدم ، خرطوم یه فیل رو هم توی این عکس زیر سه ثانیه ببینه هوش در حد انیشتین داره
|
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - esisonic - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
نمی دونم چرا...ولی من یه چیزی شبیه "سرندپیتی" دارم اینتو میبینم.... یعنی من مشکل مغزی دارم...؟؟؟؟ |
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - sasanlive - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: یعنی من مشکل مغزی دارم...؟؟؟؟ خدا نکنه.عوضش تا دلت بخواد پشتکار داری .اونی که میره خودشو وسط قهوه ها قایم میکنه مشکل مغزی داره .نامرد چقدرم قیافش مرموز میزنه. زیر چشی آدمو نگاه میکنه .
|
|
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - Msccom - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ
باید حدس میزدم کچل باشه ![]() حالا نیمکره راست به چه دردی میخوره؟ |
این تست مغز را جدی بگیرید! - Msccom - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: اینجا مقایسه از نیمکره راست و چپ شده.طبق اطلاعات اینجا ،واقعا که تست جالبیه.خوشم اومد.مرسی |
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - sasanlive - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط: باید حدس میزدم کچل باشه هیچی دیگه اگه نیمکره راست مغزتون زیاد فعال باشه مثله این کچل میشین .
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - Msccom - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: هیچی دیگه اگه نیمکره راست مغزتون زیاد فعال باشه مثله این کچل میشینآفرین.دقیقا
|
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - IT SIROOS - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
من که پیداش نکردم احتمالا نیمکره سمت راست من رفته سیزده بدر . |
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - sasanlive - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: من که پیداش نکردم احتمالا نیمکره سمت راست من رفته سیزده بدر . خوب عکسش ثابت نیست. بعضی اوقات نامرد پتو میکشه سرش معلوم نشه .
|