تالار گفتمان مانشت
فصول کتاب گریمالدی - نسخه‌ی قابل چاپ

فصول کتاب گریمالدی - f.a - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ

سلام دوستان
کسی می تونه بگه که مدوم فصل های کتاب ۴ جلدی گریمالدی (فاطمی) تو کنکور هست؟

RE: فصول کتاب گریمالدی - yaser_ilam_com - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ق.ظ

(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ق.ظ)f.a نوشته شده توسط:  یعنی واقعا یه نفر نیست جوابه سوال ما رو بده ...

ممنون...راستش من می خوام بدونم مبحثی هست که این کتاب نداشته باشه یا اینکه چه قدرش حذف می شه !!!
مرسی دوستانن
سلام دوستان مانشتی منSmile

قبلا چند بار چند جا برای دوستان تازه وارد و کم تجربه گفتم بازم تاکید میکنم .

این مطالب قبلا بحث شده اگه به قسمت "منابع کنکورارشد رشته مهندسی کامپیوتر" مراجعه کنید جواب خیلی از سوالات رو پیدا می کنید

اولا این سرفصل کتاب گسسته حالا ببینید با چه قسمت هایی در گریمالدی هماهنگ هست

گسسته:

سرفصل مطالب:

-مقدمه: منطق ریاضی‌، جبر گزاره‌ها‌، فرمول های خوش ساخت‌، مروری بر نظریه مجموعه‌ها‌، روش های اثبات

-روابط و توابع: روابط دوتایی, روابط سازگاری و هم ارزی‌، ماتریس نمایش دهنده روابط‌، گراف و روابط‌، توابع‌، توابع پوشا‌، توابع یک به یک

-روابط بازگشتی‌، استقرا‌، حل روابط بازگشتی‌، تابع مولد.

-ساختمان های جبری: نیم گروه‌ها و منوید‌ها‌، گرامر‌ها و زبان‌ها‌، نشانه گذاری لهستانی‌، گروه‌ها‌، همومورفیسم‌، ایزومورفیسم‌، لاتیس‌ها (شبکه ها)‌، جبر بول‌، جدول کارنو‌، زبان و دستور زبان‌، دستور زبان به عنوان مثالی از منوید ها

-آنالیز ترکیبی: اصل لانه کبوتر‌، آشنایی با الگوریتم های ترکیبی‌، توابع بازگشتی و کاربرد آن ها

-تئوری گراف: گراف های جعت دار‌، گراف های بی جهت ،مسیر های اویلری و همیلتنی‌، مسیرهای بهینه اپتیمال ،الگوریتم یافتن مسیرهای بهینه اپتیمال‌، گراف های همبند‌، ماتریس ارتباط و قضایای مربوطه‌، کاربرد گراف‌ها در تجزیه و تحلیل فعالیت ها

-درخت ها: درخت های پوشای مینیمال‌، پیمایش درخت‌ها‌، کاربرد درخت‌ها‌، عبارات جبری و نمایش درخت های آن ها

ثانیا اگه می خواید اطلاعاتتون در مورد این درس بالا بره و جواب سوالاتون رو در مورد این درس پیدا کنید به این قسمت مراجعه کنید :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فصول کتاب گریمالدی - fatima1537 - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ

اینجا هم گفته شده:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

توی بعضی تاپیکهای بخش منابع هم همین سئوال رو پرسیدند

RE: فصول کتاب گریمالدی - f.a - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ ب.ظ

ممنون دوستان راستش من این دو تاپیک رو خونده بودم به همین دلیل برای گسسته به منبع پوران(واسه تست )+ گریمالدی رسیدم
اینجا
هم کل سرفصل های کتاب رو نوشته : من از این تاپیک می خواستم به درجه اهمیت فصل ها و مخصوصا زیر فصل ها برسم و اینکه چه جاهایی رو بهتره حذف کرد یا مثلا کافیه که از رو پوران خوند
خیلی ممنون که توجه کردید سپاس گذارم

فصول کتاب گریمالدی - fatima1537 - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ

فصل گرافها خیلی مهمه..برای کنکور که پراکندگی تستها رو میخوندم اغلب سالها سئوال بوده(که البت توی جلد ۱و۲ نیست نمیدونم توی کدوم جلد هستش چون گراف رو از یوسفی خوندم).
شمارش و نظریه اعداد هم همینطور(که البته با آمار اشتراک داره) که از جلد ۱ هستن-بعد از اون دیدم این جند ساله از توابع مولد و بازگشتی سئوال بوده که از جلد ۲ بوده.
بعضی فصلها هم مثل "منطق گزاره ها" و "نظریه مجموعه ها" به صورت دوره ای سئوال میاد که توی جلد ۱ هستن.معمولا هم استادهای دانشگاه برای معرفی به داشنجوها همین ۲ جلد رو توصیه میکنند

RE: فصول کتاب گریمالدی - keihan - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ

من کتاب زبان اصلیشو می‌دونم سرفصلاش چیه :
منطق گزاره ها
نظریه مجموعه ها
احتمال
نظریه اعداد
روابط
توابع
جبر مجموعه ها

RE: فصول کتاب گریمالدی - mhd3 - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ

فصل اصل شمول و طرد رو هم باید بخونیم؟؟

RE: فصول کتاب گریمالدی - Jooybari - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ

سلام. لطفاً قبل از طرح سوال یه جستجو داشته باشید. سوالات رو هم در یه موضوع جدید مطرح کنید.

شمول و طرد باید خونده بشه.