![]() |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - admin - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
یه شهر رو تصویر کنید که ۲۰ هزار نفر جمعیت داره. همه هم متخصص کامپیوتر و فناوری اطلاعات هستند. به نظرتون تو این شهر چه اتفاقاتی میتونه بیافته؟ ![]() |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - mfXpert - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
فقط میتونه فاجعه اتفاق بیفته |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - fatima1537 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
اتفاق خوب:همه از اطلاعات هم استفاده کنن وکلی بارعلمیشون زیاد بشه اتفاق بد:دنیا رو فقط کامپیوتر ببینن و به بقیه حوزه های علمی خوبی که تو دنیا هست ممکنه آشنا نشن! |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - hamidkhl - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ
این شهر همین مانشت خودمونه ![]() الانم داره اتفاقای خوبی توش میفته، مثلاً بچه ها به هم در رفع مشکلات شون کمک می کنن حتی هرچی دل تنگشون می خواد می نویسن ![]() |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - admin - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ
اگه مانشت باشه فکر کنم فرداد نقش شهردار رو داشته باشه ![]() |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - a.hooshmand - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ
تخصص کامپیوتر توی شهر، دیگه تخصص حساب نمی شه و چیز عادی میشه. تخصص در این شهر چیزی تعریف می شود که شهر به آن نیاز دارد و الان در شهر کم هست. |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اگه مانشت باشه فکر کنم فرداد نقش شهردار رو داشته باشهبیشتر نیرو انتظامیه ![]() ![]() |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - a i - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ
کل اون شهر رو یه شرکت کامپیوتری میکنن و یه سیستم عامل خفن تر از مایکروسافت مینویسن و با فروش اون به ثروتی عجیب میرسن و شهرشون مشهور میشه و توریست هم میاد ![]() |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - Masoud05 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ
میشه یه شهر با انسان هایی با تفکر ربات گونه ، احساسی به نرمی نرم افزار ، اراده ای به سختی سخت افزار ![]() دکتر میشه ماکروسافت فرداد هم میشه آنتی ویروس . مدیران هم نقش هایی مثل مدیریت فایل و ... رو بر عهده میگیرن . |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - ف.ش - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:لابد ما مدیرا هم گشت ارشادیم(01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اگه مانشت باشه فکر کنم فرداد نقش شهردار رو داشته باشهبیشتر نیرو انتظامیه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - fatima1537 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
حالا به جز اتفاق،مسئله ای که هست توی شهری که همه کامپیوتری اند،افراد یکم بی احساس تر و جدی تر خواهند بود. تو محل کارم رشته های هنری واقعا خیلی با احساس ترن و ظاهر بهتری هم دارند ولی مخصوصا کامپیوتری ها یکم خشک و بی روحن.با هم خیلی رسمی اند.به هم رحم و مروت ندارند.کلا دقت کردم هرکسی اخلاقش مطابق رشته و نوع کارشه!باور نمیکنید تحقیق کنید! البته استثنا هم هست! |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - admin - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
اگه شهره مانشت بود که نصف عمرشون به سرگرمی و کارهای اینچنینی میگذشت ![]() |
یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - fatima1537 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
باید فرضیات مسئله رو بیشتر کنیم.مثلا یک شهر دانشگاهی منظورتونه یا شهر بازی یا شهر واقعی که کل وقتمون رو مجبوریم توش صرف کنیم یا ... ![]() |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - aatwo - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اگه مانشت باشه فکر کنم فرداد نقش شهردار رو داشته باشه فرداد رئیس جمهوره شما هم رهبر ![]() |
RE: یه شهر ۲۰ هزار نفری هست که... - Potential - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: حالا به جز اتفاق،مسئله ای که هست توی شهری که همه کامپیوتری اند،افراد یکم بی احساس تر و جدی تر خواهند بود. درست می فرمایید ... اتفاقا من چند وقت پیش داشتم نتایج یه پژوهش رو میدیدم که بعد از بررسی ها و .... به این نتیجه رسیده بودن که رشته ی هر فردی بر روابط اجتماعی و .... افراد تاثیر میذاره (الآن یادم نیست دقیقا کدوم سایت بود) ولی نا امید نباشید ![]() |