|
|
قطعه کد ضرب دوجمله ای به روش پویا - نسخهی قابل چاپ |
|
قطعه کد ضرب دوجمله ای به روش پویا - javady_joon - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
میشه سورس ضریب دو جمله ای با استفاده از برنامه نویسی پویا رو برام بنویسید؟ تابعش نه فقط سورس کدش رو هم میخوام لطفا ممنون |
|
ضریب دو جمله ای با برنامه نویسی پویا - yaser_ilam_com - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ
سلام داخل نرم افزار DevCpp قرار بده نقل قول: اینهم از عکس تریس شده |
|
ضریب دو جمله ای با برنامه نویسی پویا - javady_joon - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
آقا شماره حسابتو بده برات پول واریز کنم من واقعا باید برات جبران کنم خیلی آقایی فقط ببخشید یه سوال کار تابع ;(fflush (stdin چیه؟ |
|
۱ - yaser_ilam_com - 06 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
اولا وظیفمه دوما خواهشا مثل دفعه قبل موضوع رو حذف نکن تا دوستان استفاده کنن سوما اسم موضوع رو گذاشتی "۱" ،همون اسم خودش خوب بود چهارما می تونی حذفش کنی تاثیری نداره. اما توضیحش رو برات گذاشتم. function
fflush <cstdio> int fflush ( FILE * stream ); Flush stream If the given stream was open for writing and the last i/o operation was an output operation, any unwritten data in the output buffer is written to the file. If it was open for reading and the last operation was an input operation, the behavior depends on the specific library implementation. In some implementations this causes the input buffer to be cleared, but this is not standard behavior. If the argument is a null pointer, all open files are flushed. The stream remains open after this call. When a file is closed, either because of a call to fclose or because the program terminates, all the buffers associated with it are automatically flushed. |
|
ضرب دوجمله ای به روش پویا - javady_joon - 06 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ق.ظ
سلام اولا خواهش میکنم ثانیا باشه حذفش نمیکنم (البته دلیل داشتم برای حذف کردم حالا بگذریم) ثالثا اسمشو همون قبلی گذاشتم واسه گل روی شما رابعا هم منظورتنو نگرفتم خامسا هم اگه زحمتی نیست اینم توضیح بدین printf("%4d",a[x][y]); که نقش عدد ۴ چیه؟ ببخشیدز یاد مزاحمت میشم آخرشم برات جبران میکنم |
|
ضرب دوجمله ای به روش پویا - yaser_ilam_com - 06 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
دوست من سلام منظورم این بود که اون خط کد رو حذف کن تاثیری نداره .(;(fflush (stdin رو حذف کن) در مورد اون سوال نقش عدد ۴ دادن فضا بین اعداد هستش یکبار بدون ۴ امتحان کن و یکبار با ۴ می فهمی چی گفتم .منظورم اینه بین اعداد مثلا ۱۲ میشه ۲ ۱ بین اعداد ۴ تا فاصله میده خواستی می تونی به جاش هر عددی بزاری یا حتی حذفش کنی نفهمیدی تا بازم شرح بدم. موفق باشی |
|
RE: ضرب دوجمله ای به روش پویا - javady_joon - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
کد: A=(int *)malloc(n * sizeof(int)); |
|
ضرب دوجمله ای به روش پویا - yaser_ilam_com - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
برات فرستادم دوست من |