![]() |
انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - saeedehhhh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
لطفا کمکم کنید خیلی شریف دوست دارم نمیدونم شبانه شریفو میارم ؟ |
انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - saeedehhhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ق.ظ
امیر کبیر شبانه میارم به نظرتون ؟؟؟؟ |
RE: انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - saeedehhhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: فکر نکنم بیاری نمیدونم والا امیدوار بودم شبانه امیرکبیرو بیارم به نظر شما بین تربیت مدرس و اصفهان اولویت رو به کدوم بدم ؟ |
انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - ارمان - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
به نظر من شبانه تربیت مدرس حتمآ قبولی |
RE: انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - saeedehhhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: به نظر من شبانه تربیت مدرس حتمآ قبولی شبانه تربیت مدرس ! یعنی احتمال قبولی برای شبانه امیرکبیر اطلا نیست ؟ |
RE: انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - ahmadi_development - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
شما علم وصنعت انشاء الله شبکه قبولیداحتمالا روزانه(دوستم با رتبه حدود رتبه هفتاد وخورده ای الان علم وصنعت می خونه) ولی امیرکبیر شبانه شبکه احتمالش هست البته امسال ۵تا هم تجارت می گیره دیگه بستگی ب ه علاقتون داره تربیت مدرس هم شبکه نداره با این حال اگه خواستید IT_IT یا تجارت انتخاب کنید تربیت مدرس رو بعد از علم وصنعت وبهشتی بزنید البته این نظرات فقط یه پیشنهاد |
RE: انتخاب رشته و دانشگاه برای رتبه ۶۶ شبکه - saeedehhhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط: شما علم وصنعت انشاء الله شبکه قبولیداحتمالا روزانه(دوستم با رتبه حدود رتبه هفتاد وخورده ای الان علم وصنعت می خونه) نمیدونم راستش کارشناسیم علم و صنعت بودم ارادت خاصی به امیر کبیر و شریف دارم شریفو که می دونم نمیارم ولی به امیر کبیر امید داشتم |