![]() |
۴۶ معماری - نسخهی قابل چاپ |
۴۶ معماری - agentv - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
سلام وقت همگی دوستان بخیر. به دوستانی که سال های قبل قبول شدن و به بقیه کمک کردن و راهنمایی دادن خسته نباشید می گم. تبریک ویژه برای دوستانی که امسال قبول شدن دارم. و برای دوستانی که امسال قبول نشدن و همینطور اونایی که می خوان سال بعد کنکور بدن آرزوی سلامتی و آرامش دارم و امیدوارم سال بعد تلاش هاشون به ثمر بشینه. اینا درصدام هستن که به دلیل کم آوردن وقت تو دفترچه اول , سیر نزولی دارن. توصیه می کنم یا زبان نزنید یا آخر همه بزنید ( برعکس من ) زبان ۶۶% ریاضی ۳۵% مشترک ۲۴% تخصصی معماری ۵۲% محل قبولی:: معماری - روزانه شریف |
RE: رتبه ۴۶ معماری - SaMiRa.e - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
تبریک میگم ![]() |
رتبه ۴۶ معماری - Xilinx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
تبریک میگم ![]() |
رتبه ۴۶ معماری - hardware23 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
منم تبریک میگم ![]() |
رتبه ۴۶ معماری - narges_r - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ق.ظ
تبریک میگم لطفا در مورد منابع دروس تخصصی توضیح بدید |
رتبه ۴۶ معماری - ghaderiyaser - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ق.ظ
تبریک منو هم پذیرا باش |
رتبه ۴۶ معماری - p.parsaee - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ق.ظ
سلام آفرین اگه دروس مشترک رو بهتر زده بودین خیلی رتبتون بهتر میشد. ولی خوب ناراحت نباشین به هر حال شما تلاش خودتونو کردین و این هست که جای خوشحالی داره مهم تلاش کردنه نتیجه خود به خود حاصل میشه. منتظر مصاحبه شما هستم. خیلی ممنون ![]() |
رتبه ۴۶ معماری - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ق.ظ
منم تبریک می گم . انشاالله می زنین تهران ![]() |
رتبه ۴۶ معماری - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ق.ظ
منم تبریک |
RE: رتبه ۴۶ معماری - homa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ
تبریک میگم |
RE: رتبه ۴۶ معماری - abraham - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،... |
۴۶ معماری - shervinrs - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: سیستم انتخاب رشته مدرسان شریف برام روزانه علم و صنعت به پایین رو آورد و شبانه تهران. (اونم تازه با ظرفیت پارسال)سیستمشون چیز میزنه. احتمالا اینجوری حساب کرده که همه ۴۵ نفر جلوی شما معماری کامپیوتر رو میزنن. برای همین روزانه تهران و شریف رو پر میبینه. |
RE: ۴۶ معماری - nomad:D - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: سیستم انتخاب رشته مدرسان شریف برام روزانه علم و صنعت به پایین رو آورد و شبانه تهران. (اونم تازه با ظرفیت پارسال)سیستمشون چیز میزنه. احتمالا اینجوری حساب کرده که همه ۴۵ نفر جلوی شما معماری کامپیوتر رو میزنن. برای همین روزانه تهران و شریف رو پر میبینه. پس احتمالا برای ۱۰۵ به بعد میزنه برید برای سال دیگه بخونید ![]() |
۴۶ معماری - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ
تخصصی و زباو رو عالی زدید از همون اول هم انتظارم از شما همین بود تبریک میگم ... به امید موفقیت های بیشتر در آینده ![]() |