تالار گفتمان مانشت
۴۶ معماری - نسخه‌ی قابل چاپ

۴۶ معماری - agentv - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ

سلام
وقت همگی دوستان بخیر.
به دوستانی که سال های قبل قبول شدن و به بقیه کمک کردن و راهنمایی دادن خسته نباشید می گم. تبریک ویژه برای دوستانی که امسال قبول شدن دارم. و برای دوستانی که امسال قبول نشدن و همینطور اونایی که می خوان سال بعد کنکور بدن آرزوی سلامتی و آرامش دارم و امیدوارم سال بعد تلاش هاشون به ثمر بشینه.

اینا درصدام هستن که به دلیل کم آوردن وقت تو دفترچه اول , سیر نزولی دارن. توصیه می کنم یا زبان نزنید یا آخر همه بزنید ( برعکس من )

زبان ۶۶%
ریاضی ۳۵%
مشترک ۲۴%
تخصصی معماری ۵۲%

محل قبولی:: معماری - روزانه شریف

RE: رتبه ۴۶ معماری - SaMiRa.e - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ

تبریک میگم Smile

رتبه ۴۶ معماری - Xilinx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ

تبریک میگم Smile

رتبه ۴۶ معماری - hardware23 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ

منم تبریک میگمSmile

رتبه ۴۶ معماری - narges_r - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ق.ظ

تبریک میگم
لطفا در مورد منابع دروس تخصصی توضیح بدید

رتبه ۴۶ معماری - ghaderiyaser - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ق.ظ

تبریک منو هم پذیرا باش

رتبه ۴۶ معماری - p.parsaee - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ق.ظ

سلام آفرین اگه دروس مشترک رو بهتر زده بودین خیلی رتبتون بهتر میشد. ولی خوب ناراحت نباشین به هر حال شما تلاش خودتونو کردین و این هست که جای خوشحالی داره مهم تلاش کردنه نتیجه خود به خود حاصل میشه.
منتظر مصاحبه شما هستم. خیلی ممنون Big Grin

رتبه ۴۶ معماری - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ق.ظ

منم تبریک می گم . انشاالله می زنین تهران Big Grin

رتبه ۴۶ معماری - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ق.ظ

منم تبریک

RE: رتبه ۴۶ معماری - homa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ

تبریک میگم

RE: رتبه ۴۶ معماری - abraham - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ

تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تب​ریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبری​ک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،​تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تب​ریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبری​ک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،​تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،تبریک،...

۴۶ معماری - shervinrs - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:  سیستم انتخاب رشته مدرسان شریف برام روزانه علم و صنعت به پایین رو آورد و شبانه تهران. (اونم تازه با ظرفیت پارسال)Confused
حالا نمی دونم یا که من بسیار مستم یا اینا سازشون ساز نیست!
سیستمشون چیز میزنه. احتمالا اینجوری حساب کرده که همه ۴۵ نفر جلوی شما معماری کامپیوتر رو میزنن. برای همین روزانه تهران و شریف رو پر میبینه.

RE: ۴۶ معماری - nomad:D - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:  
(08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:  سیستم انتخاب رشته مدرسان شریف برام روزانه علم و صنعت به پایین رو آورد و شبانه تهران. (اونم تازه با ظرفیت پارسال)Confused
حالا نمی دونم یا که من بسیار مستم یا اینا سازشون ساز نیست!
سیستمشون چیز میزنه. احتمالا اینجوری حساب کرده که همه ۴۵ نفر جلوی شما معماری کامپیوتر رو میزنن. برای همین روزانه تهران و شریف رو پر میبینه.

پس احتمالا برای ۱۰۵ به بعد میزنه
برید برای سال دیگه بخونید Big Grin

۴۶ معماری - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ

تخصصی و زباو رو عالی زدید
از همون اول هم انتظارم از شما همین بود
تبریک میگم ... به امید موفقیت های بیشتر در آینده Smile