![]() |
کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - parsaNA - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
کارنامه یکی از دوستانم هست در شریف . البته یه دوست دیگم هم ۴ شده ولی کارنامشو ندارم فعلن. |
کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - a.hooshmand - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ
با تشکر آیا به علت پایین بودن درصد زبان در مصاحبه دچار مشکل نمی شوند؟ در مصاحبه قوی بودن زبان چقدر مهم است؟ |
کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - parsaNA - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ
ضمن تایید حرفای Fardad-A باید بگم که این دوست من ، با این وجود نا امیده از قبول شدن تو مصاحبه . درسته که واسه شریفیا فرمالیته است اما جالب اینجاست که اون یکی که ۴ شده هم میخاد با همین استاد کار کنه و ظرفیت استاد هم ۱ نفره ![]() ![]() ملت چه مشکلاتی دارنا ............. |
کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - lsamimi - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
کسی از رتبه های تک رقمی گرایش های دیگه خبر نداره؟ راستش من خیلی ناامیدم از قبول شدن. آخه مقاله ام جوابش نیومده ![]() |
RE: کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - hamidkeshavarz - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: کسی از رتبه های تک رقمی گرایش های دیگه خبر نداره؟ راستش من خیلی ناامیدم از قبول شدن. آخه مقاله ام جوابش نیومده این رو یک ماه پیش نوشتی و من تازه عضو این انجمن شدم! من رتبه ۵ نرم افزار هستم، اگه دیر نشده جواب بدم؟ |
RE: کارنامه رتبه ۵ هوش مصنوعی دکتری ۹۱ - esi - 18 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ)hamidkeshavarz نوشته شده توسط:دوست عزیز ، در صورت امکان کارنامه خودتون رو ،رو سایت بذارید. کدوم اولویت هارو انتخاب کردید و کجاها برای مصاحبه رفتید و در مورد نحوه مصاحبه هم صحبت کنید .(16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: کسی از رتبه های تک رقمی گرایش های دیگه خبر نداره؟ راستش من خیلی ناامیدم از قبول شدن. آخه مقاله ام جوابش نیومده با تشکر از شما |