|
|
رتبه ۲۶۵ معماری، آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - نسخهی قابل چاپ |
|
رتبه ۲۶۵ معماری، آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - Ahad.mozafari - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام به همه ی دوستان اینهم کارنامه ی من ![]() درسته مثل دیگران دو رقمی یا تک رقمی نشده اما از ترم ششمی دیگه بیشتر انتظار نمیشه داشت ![]() من چهار تا از درسها را سفید گذاشتم چون نتوانستم بخوانم به نظر شما برم ارشد یا بشینم برای سال آینده بخوانم؟ من ترم پایینی Hardware23 عزیزم که رتبه ۱۲ معماری شده شاید مثل ایشان بتوانم موفق بشم. امیدوارم همتون موفق باشید.
|
|
معماری ۲۶۵ آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - کارمن - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ
ترم ۶ و این رتبه! ایشالا سال دیگه شریف, تو که وقت داری حیفه شریفو از دست بدی به نظر سال دیگه |
|
معماری ۲۶۵ آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - hardware23 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
تبریک میگم شما همین که تو ۷ ترم درسا رو تموم کردی خودش باعث افتخاره و تبریک داره امیدوارم تو مراحل بعدی زندگی هم موفق باشی
|
|
RE: معماری ۲۶۵ آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - hadi-sadjad - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ
آفرین واقعا برای ترم ۶ خوبه با این رتبه حتی میتونی به تهران هم امید داشته باشی اصفهان و صنعتی اصفهان هم فکر کنم قبولی ولی به نظر من سال آینده شرکت کنی و یه دانشگاه خوب قبول شی خیلی بهتره |
|
۲۶۵ معماری، آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - Xilinx - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ
تبریک میگم ![]() لطفا آنتی ویروستونم فعال کنید خطرناکه
|
|
۲۶۵ معماری، آیا امسال برم ارشد یا سال آینده؟! - Ahad.mozafari - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
از همه ی دوستان که نظر دادند تشکر می کنم |