|
|
۶۵ نرمافزار - نسخهی قابل چاپ |
|
۶۵ نرمافزار - tara_sprit - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام.. من نرم و ۶۵ شدم و هوش و ۷۴ بیشتر تمایل دارم که نرم برم ولی بین امیرکبیر و تهران مرددم از اونجایی که پارسال با ۸۰ هم نرم تهران قبول شده.. امسال ممکنه با کاهش ظرفیت ها من با ۶۵ نرم تهران و حتی امیرکبیر و نیارم.... کلا دوس داشتم نظرات و پیشنهادات دوستان و راجع به انتخاب رشته ام بدونم |
|
۶۵ نرم - esi - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
تهران رو به نظر من یکی احتمال بالا میاری امیر کبیر که واقعا شکی نیست توش. |
|
۶۵ نرم - انرژی مثبت - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
بهتون تبریک میگم ان شالله همیشه موفق باشید ![]() ممنون می شم هر زمان تونستید کارنامه ها یا درصداتون رو در بخش کارنامه ها بذارید |
|
۶۵ نرمافزار - p.parsaee - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
تبریک میگم. موفق و سربلند باشید |
|
۶۵ نرمافزار - samana20 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
تبریک میگم اگه میشه کارنامه ومنابعی که خوندید رو برای ما که امسال میخوایمرکت کنیم بگید |
RE: ۶۵ نرمافزار - tara_sprit - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)samana20 نوشته شده توسط: تبریک میگم اگه میشه کارنامه ومنابعی که خوندید رو برای ما که امسال میخوایمرکت کنیم بگید کارنامم و در قسمت کارنامه ها گذاشتم... در مورد منابع: ریاضیات : کتاب های پارسه ( من ریاضی مهندسی و حذف کرده بودم) ................ ساختمان داده ، نظریه ، سیستم عامل : پارسه منطقی : پوران پژوهش معماری : پوران پژوهش + مقسمی (گسترش علوم پایه) .................... الگوریتم : پوران پژوهش + پارسه کامپایلر : پوران پژوهش پایگاه داده : کتاب دکتر حق جو + گسترش علوم پایه زبان های برنامه سازی : جزوه آقای مصطفی قبائی + گسترش علوم پایه موفق باشید
|