|
|
انتخاب رشته من - نسخهی قابل چاپ |
|
انتخاب رشته من - رضا خان - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
من انتخاب رشته کردم دوستان نظرشون رو بدهند رتبه هوش۳۴۶ نرم ۵۰۵ ۱) شریف(روزانه)-نرم ۲) شریف(روزانه)اموزش محور-نرم ۳) امیرکبیر(روزانه) – نرم ۴) تهران(روزانه) – نرم ۵) شهید بهشتی(روزانه) – نرم ۶) علم وصنعت(روزانه) - نرم ۷) تربیت مدرس(روزانه) – نرم ۸) شریف(شبانه) - نرم ۹) شریف(شبانه) اموزش محور – نرم ۱۰) امیرکبیر(شبانه) - نرم ۱۱) تهران(شبانه) -نرم ۱۲) علم وصنعت(شبانه) -نرم ۱۳) تربیت مدرس(شبانه) -نرم ۱۴) شریف (روزانه) - هوش ۱۵) شریف(روزانه) اموزش محور – هوش ۱۶) امیرکبیر(روزانه) – هوش ۱۷) تهران(روزانه) – هوش ۱۸) شهید بهشتی(روزانه) – هوش ۱۹) علم وصنعت (روزانه) – هوش ۲۰) خواجه نصیر(روزانه)- هوش ۲۱) خوارزمی(روزانه) – هوش ۲۲) شریف(شبانه) -هوش ۲۳) شریف(شبانه)اموزش محور - هوش ۲۴) امیرکبیر(شبانه) - هوش ۲۵) تهران(شبانه) - هوش ۲۶) شهید بهشتی(شبانه) -هوش ۲۷) علم صنعت(شبانه) هوش ۲۸) خواجه نصیر(شبانه) - هوش ۲۹) خواجه نصیر(شبانه)اموزش محور – هوش ۳۰) خوارزمی(شبانه) - هوش ۳۱) تبریز(روزانه) – نرم ۳۲) تبریز(روزانه) – هوش ۳۳) اصفهان(روزانه) – نرم ۳۴) اصفهان(روزانه)اموزش محور –نرم ۳۵) فردوسی مشهد(روزانه) – نرم ۳۶) صنعتی اصفهان(روزانه) – هوش ۳۷) اصفهان(روزانه) – هوش ۳۸) اصفهان(روزانه)اموزش محور – هوش ۳۹) فردوسی(روزانه) – هوش ۴۰) تبریز(شبانه) - نرم ۴۱) تبریز(شبانه) - هوش ۴۲) تهران(روزانه) – الگوریتم ۴۳) امیر کبیر(روزانه) – رباتیک ۴۴) امیر کبیر(شبانه) – رباتیک ۴۵) تهران(شبانه) – الگوریتم ۴۶) رشت(روزانه) – نرم ۴۷) سمنان(روزانه) –هوش ۴۸) شاهرود(روزانه) –هوش |
|
انتخاب رشته من - رضا خان - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ
منتظر نظر دوستان هستم |
|
انتخاب رشته من - taraneh123 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ
شما با احتمال خیلی زیاد انتخاب ۲۱ رو قبول میشید ، مطمئن هستید که به انتخاب های بعدی تون ترجیحش میدید ؟ |
انتخاب رشته من - رضا خان - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)taraneh123 نوشته شده توسط: شما با احتمال خیلی زیاد انتخاب ۲۱ رو قبول میشید ، مطمئن هستید که به انتخاب های بعدی تون ترجیحش میدید ؟من ترجیح میدم تهران قبول شم ایا انتخاب های بعدی من بهتر از انتخاب شماره ۲۱ هست؟؟ |
|
RE: انتخاب رشته من - ghasedak29 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
سلام میشه بپرسم چرا دانشگاه تهران رو پایین تر از علم و صنعت و شهید بهشتی و مدرس زدید؟ دلیل خاصی داره؟ آخه همه میگن شریف، تهران ، امیرکبیر بعد بقیه. |
انتخاب رشته من - رضا خان - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ)ghasedak29 نوشته شده توسط: سلامچون اونجا شانس قبولی نداشتم همینطوری نوشتم ممنون از راهنمایتون الان ویرایش میکنم |