|
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - saharp - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
سلام می خواستم بدونم اگه بخوام تو گرایش معماری ادامه تحصیل بدم باید چه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم؟ دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - Bache Mosbat - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
زبان های توصیف سخت افزاری مثل vhdl و verilog و زبان سطح بالایی مثل C |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - mamani - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
راستش به فیلد کاریتون بستگی داره اگه سخت افزاری باشه دوستمون گفت اما من شبکه کار میکنم جاوا و c میخواد |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
تو رشته سخت افزار باید حداقل VHDL و verliog بلد باشیم / اما زبانهای C و C++ و یا Java که اکثر جاها کاربرد داره هم بد نیست بلد باشیم |
|
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - saharp - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
مرسی از راهنمایی هاتون میشه بفرمایید از کجا و چطوری باید شروع کنم؟چه کتابایی باید بخونم و آیا باید کلاس برم یا خودمم میتونم یاد بگیرم؟؟ |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - saharp - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط: مرسی از راهنمایی هاتون میشه بفرمایید از کجا و چطوری باید شروع کنم؟چه کتابایی باید بخونم و آیا باید کلاس برم یا خودمم میتونم یاد بگیرم؟؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش ممنون |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ
برای VHDL و verilog کتابهای دکتر نوابی خیلی خوبن / اگه خودت بخونی و تمرین زیاد کنی جواب میده / کلاس هم که بری بد نیست میتونی سریع تر پیش بری مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [attachment=5009] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [attachment=5008] |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - blackhalo1989 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: زبان سطح بالایی مثل CC سطح بالا نیست. سطح میانی محسوب میشه. |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - a.hooshmand - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ
verilog یا vhdl یا هر دو؟ من که بیشتر با vhdl کار کردم. |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: verilog یا vhdl یا هر دو؟ منم بیشتر vhdl کار کردم / ولی شبیه هم اند تقریباً / verilog خیلی راحت تره / من خودم یادش گرفتم / بد نیست هر دوتاییشو بلد باشیم |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - Xilinx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:بین علما اختلافه(18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: زبان سطح بالایی مثل CC سطح بالا نیست. سطح میانی محسوب میشه. ...بعضی ها میگن سطح بالا یعضی ها میگن سطح میانی....
|
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - blackhalo1989 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
زبان سطح بالا واقعا اعمال رو سطح بالا انجام میده مثل متلب. زبان C انقدر سطح بالا نیست و همچنین در حد اسمبلی هم سطح پایین نیست. |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - nomad:D - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ
دوستان! من گرایشم نرم بوده و می خوام برای این دو زبان کلاس برم به نظرتون اول کدوم زبان رو (verilog یا VHDL) بخونم؟ |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: دوستان! vhdl |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - naderx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: دوستان! سلام به نظر من اول verilog ولی چرا کلاس ؟ با کتاب به راحتی میتوان verilog رو یاد گرفت. (آدم نرم افزاری باشه و بخواد verilog یاد بگیره ؟ به حق چیزهای نشنیده ! آخه به بچه های نرم افزار بگی verilog خیال میکنن فحش دادی بهشون ! آفرین به نرم افزاری ها که اینقدر فعال هستن) |