تالار گفتمان مانشت
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - saharp - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ

سلام می خواستم بدونم اگه بخوام تو گرایش معماری ادامه تحصیل بدم باید چه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم؟ دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - Bache Mosbat - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ

زبان های توصیف سخت افزاری مثل vhdl و verilog و زبان سطح بالایی مثل C

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - mamani - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

راستش به فیلد کاریتون بستگی داره اگه سخت افزاری باشه دوستمون گفت اما من شبکه کار میکنم جاوا و c میخواد

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ

تو رشته سخت افزار باید حداقل VHDL و verliog بلد باشیم / اما زبانهای C و C++ و یا Java که اکثر جاها کاربرد داره هم بد نیست بلد باشیم

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - saharp - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ

مرسی از راهنمایی هاتون میشه بفرمایید از کجا و چطوری باید شروع کنم؟چه کتابایی باید بخونم و آیا باید کلاس برم یا خودمم میتونم یاد بگیرم؟؟

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - saharp - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ق.ظ

(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط:  مرسی از راهنمایی هاتون میشه بفرمایید از کجا و چطوری باید شروع کنم؟چه کتابایی باید بخونم و آیا باید کلاس برم یا خودمم میتونم یاد بگیرم؟؟

دوستان لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش ممنون

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ

برای VHDL و verilog کتابهای دکتر نوابی خیلی خوبن / اگه خودت بخونی و تمرین زیاد کنی جواب میده / کلاس هم که بری بد نیست میتونی سریع تر پیش بری

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[attachment=5009]

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[attachment=5008]

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - blackhalo1989 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ

(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  زبان سطح بالایی مثل C
C سطح بالا نیست. سطح میانی محسوب میشه.

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - a.hooshmand - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ

verilog یا vhdl یا هر دو؟
من که بیشتر با vhdl کار کردم.

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ

(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:  verilog یا vhdl یا هر دو؟
من که بیشتر با vhdl کار کردم.

منم بیشتر vhdl کار کردم / ولی شبیه هم اند تقریباً / verilog خیلی راحت تره / من خودم یادش گرفتم / بد نیست هر دوتاییشو بلد باشیم

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - Xilinx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ

(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  زبان سطح بالایی مثل C
C سطح بالا نیست. سطح میانی محسوب میشه.
بین علما اختلافهWink...بعضی ها میگن سطح بالا یعضی ها میگن سطح میانی....

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - blackhalo1989 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ

زبان سطح بالا واقعا اعمال رو سطح بالا انجام میده مثل متلب. زبان C انقدر سطح بالا نیست و همچنین در حد اسمبلی هم سطح پایین نیست.

یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - nomad:D - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ

دوستان!
من گرایشم نرم بوده و می خوام برای این دو زبان کلاس برم
به نظرتون اول کدوم زبان رو (verilog یا VHDL) بخونم؟

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - unique_as14 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ

(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  دوستان!

vhdl

RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - naderx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ

(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  دوستان!

سلام
به نظر من اول verilog
ولی چرا کلاس ؟ با کتاب به راحتی میتوان verilog رو یاد گرفت.
(آدم نرم افزاری باشه و بخواد verilog یاد بگیره ؟ به حق چیزهای نشنیده ! آخه به بچه های نرم افزار بگی verilog خیال میکنن فحش دادی بهشون ! آفرین به نرم افزاری ها که اینقدر فعال هستن)