![]() |
سوال کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۸۷ (محاسبات) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۸۷ (محاسبات) - MSZ - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ق.ظ
سلام تست ۱۳ فصل محاسبات کتاب پوران (آی تی ۸۷) میشه توضیح بدین که چرا گزینه ۱ درست نیست؟ دلیل درست بودن گزینه ۴ رو متوجه میشم، ولی با این اوصاف گزینه ۱ هم باید درست باشه (به خاطر اینکه روی سوال یک سری نماد ها داره نتونستم روی سوال رو قرار بدم) با تشکر از کمکتون |
سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - nomad:D - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
من با یه مثال حل کردم گزینه ۱ اصلا نشد. حالا میشه شما بگید چجوری میگید ۱ درسته؟ |
سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
مثالتون چطور بوده دقیقا؟ آخه وقتی میگه A<B این یعنی S و V مختلف العلامت باید باشن و Z=0 هست. (برای حالت علامت دار) که با این اوصاف گزینه ۱ هم درست هستش. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - nomad:D - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: مثالتون چطور بوده دقیقا؟ برای بی علامتش چی؟ صدق میکنه؟ چون مثالی که من زدم هم C و همZ صفر هستن A= 1000 B= 1101 ولی در مورد گزینه ۳ اگر این علامتی که گذاشته XNOR باشه درست هست. در مورد گزینه ۴ حالت بدون علامتش رو فکر میکنم غلطه چون C برای مثال من که ۱ نشد.( ولی این توضیحی هم که پوران داده رو هم نمیفهمم یعنی چی که بدون جمع؟) |
سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
آخه دو روش برای تفریق هست یکی با جمع یکی بدون جمع که بصورت پیشفرض منظور بدون جمع هست ما با C کاری نداریم. فلگ های حال علامت دار S و V و Z هستن. و ضمنا مثالی که شما زدین هم تو گزینه ۱ و هم گزینه ۴ صدق میکنه. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - nomad:D - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: آخه دو روش برای تفریق هست یکی با جمع یکی بدون جمع که بصورت پیشفرض منظور بدون جمع هست یعنی تو مثال من c=1 شد؟ اگه ممکنه میشه بگید چجوری؟ |
سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
تو حالت بدون علامت، C =1 میشه. چون داره یه رقم قرض میگیره که تو بی علامت، این به معنی C = 1 هستش. تو علامت دار هم که بازهم هم ۱ و هم ۴ درسته. کلا هر مثالی بزنین هم ۱ و هم ۴ درسته. اگر من اشتباه میکنم، دوستان اصلاح کنن لطفا. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - **sara** - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
در حالت بدون علامت برای تفریق دو عدد، دو روش داریم: روش اول: می توان با قرض گرفتن تفریق را انجام داد. در این صورت فلگ C وقتی یک می شود که A<B یعنی با ارزش ترین بیت A نیاز به قرض داشته باشد و اگر A>=B آنگاه C=0 . پس در صورتی که A<B باشد، C=1 است و چون A=B نیست پس Z=0 می شود. گزینه ۱و ۴ روش دوم: می توان برای تفریق دو عدد بی علامت (A-B)، عدد اول را با مکمل ۲ عدد دوم جمع کرد، در این صورت اگر A>=B آنگاه فلگ C یک می شود و اگر A<B آنگاه C=0 می شود. پس در صورتی که A<B باشد، C=0 است و چون A=B نیست پس Z=0 می شود. گزینه های ۲ و ۳ چون در حالت علامت دار وقتی A<B باشد، S XOR V=1 و چون A و B برابر نیستند، Z=0 است. پس گزینه های ۲ و ۳ درست نیستند. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - nomad:D - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: چون در حالت علامت دار وقتی A<B باشد، S XOR V=1 و چون A و B برابر نیستند، Z=0 است. پس گزینه های ۲ و ۳ درست نیستند. مرسی از توضیحاتتون ولی اگر این علامتی که کشیده XNOR باشه گزینه ۳ درسته. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - **sara** - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:خواهش می کنم(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: چون در حالت علامت دار وقتی A<B باشد، S XOR V=1 و چون A و B برابر نیستند، Z=0 است. پس گزینه های ۲ و ۳ درست نیستند. بله همینطوره. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - hadi_m - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سلام با سلام در مورد اینکه گزینه یک اشتباست تردید نکنید . گزینه یک کتاب پوان من این هستش : در حالت با علامت [tex]S\bigotimes V\bigotimes Z = 1[/tex] در حالت بدون علامت [tex]C\bigotimes Z = 1[/tex] من از توضیحات اضافی خودداری میکنم چرا که دوستان توضیح دادند که در سیستم با علامت و بودن علامت تفریق به چه صورت هست و .. بنابراین فرض کنید هر دو عدد با هم برابر باشند بنابراین : ۱- عملگر [tex]\bigotimes [/tex] را xor در نظر بگیریم و هر دو عدد با هم برابر باشند (A=B)در اینصورت اگر دو عدد را بودن علامت فرض کنیم داریم : [tex]C xor Z = 1[/tex] چون بیت۱ =Z ست میشود و بیت ۰ =C هم نداریم در صورتی که A>B نیست پس اشتباست . ۲- اگر عملگر [tex]\bigotimes [/tex] را xnor در نظر بگیریم و عدد A بزرگتر باشد(A>B) و در سیستم بودن علامت با توجه به شرط تعریف شده در گزینه یک [tex]C Xnor Z = 1[/tex] داریم : [tex]C xnor Z= 1 ===> 1 xnor 0 = 0[/tex] بنابراین همانطور که می بینیم در هر دو حالت شروط گزینه یک برای اعداد بدون علامت صدق نمی کند و لذا این گزینه اشتباست . |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - **sara** - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
بله درسته. فقط قسمتهایی که bold کردم رو ببینید، درسته؟ منظورتون همین بوده؟ (۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: ۱- عملگر [tex]\bigotimes [/tex] را xor در نظر بگیریم و هر دو عدد با هم برابر باشند (A=B)در اینصورت اگر دو عدد را بودن علامت فرض کنیم داریم : |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: بنابراین فرض کنید هر دو عدد با هم برابر باشند چطور این فرض رو در نظر میگیرین؟ روی سوال گفته A<B هست... نمیشه فرض کرد که A و B برابر هستن! |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - **sara** - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:منظور اینه که با شرایط گزینه ۱ برای اعداد بدون علامت، هم برابر بودن A و B نتیجه می ده و هم اینکه A<B باشه.(31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: بنابراین فرض کنید هر دو عدد با هم برابر باشند |
سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
متوجه شدم. ولی اینطور که نمیشه یه گزینه رو رد کرد! این گزینه برای شرط سوال صادق هست... نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه؟ |