![]() |
در هر ترم چند درسو میشه حذف پزشکی کرد؟ - نسخهی قابل چاپ |
در هر ترم چند درسو میشه حذف پزشکی کرد؟ - dixxer - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
سلام دوستان من دانشجوی ترم ۴ برق هستم یه سوال داشتم در هر ترم چند درسو میشه حذف پزشکی کرد من این ترم ۲۰ واحد برداشتم که ۳ واحد به خاطر نرفتنم به کلاس حدف اموزشی شد ۳ از ۱۶ ۱۷ واحد باقی مونده و میخوام دو تا درس ۳ واحدی رو حذف کنم که تعداد واحدام ۱۱ تا میشه میخوام بدونم میشه این کارو کنم خواهش میکنم کمکم کنید راستی دانشگاهمم غیر انتفاعی هست |
خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - a.hooshmand - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
فکر می کنم در صورت تایید هیچ محدودیتی در حذف پزشکی نباشد. ولی در صورت کمتر شدن تعداد واحد از ۱۲ واحد اون ترم یک ترم تحصیلی حساب نشود. (از نظر مشروطی و ...) البته حذف آموزشی به علت غیبت را بایید در قوانین دانشگاهتان بررسی کنید چون ممکن است اگر غیبت شما موجه نباشد برای شما صفر (و واحد) در نظر گرفته شود. |
RE: خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - dixxer - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: فکر می کنم در صورت تایید هیچ محدودیتی در حذف پزشکی نباشد. مرسی دانشگاه ما اگه براشون گواهی پزشک ببری موردی نداره چون خودم ۲ ترم پیش هم یک درسو حذف پزشکی کردم گواهی بردم و مشکلی پیش نیومد فقط تو تعدادش موندم که میشه ۲ درس رو کرد یا نه که شما میگی مشکلی نیست بازم ممنون |
خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - انرژی مثبت - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
به نظرم بهترین کار اینه که در این باره از اموزش دانشگاهتون سوال کنید چون ممکنه قوانین اموزشی برای دانشگاه های مختلف متفاوت باشه. |
RE: خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - dixxer - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به نظرم بهترین کار اینه که در این باره از اموزش دانشگاهتون سوال کنید چون ممکنه قوانین اموزشی برای دانشگاه های مختلف متفاوت باشه.دانشگاه تا ۴ تیر که امتحانا شروع میشه قسمت اموزش تعطیله و فقط قسمت مالی بازه که اونها جواب نمیدن |
RE: خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - a.hooshmand - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)dixxer نوشته شده توسط: مرسی دانشگاه ما اگه براشون گواهی پزشک ببری موردی نداره چون خودم ۲ ترم پیش هم یک درسو حذف پزشکی کردم گواهی بردم و مشکلی پیش نیومد فقط تو تعدادش موندم که میشه ۲ درس رو کرد یا نه که شما میگی مشکلی نیست بازم ممنوندانشگاه های دولتی معمولا به این سادگی قبول نمی کنند. یک زمانی یادمه در مورد سخت گیری دانشگاه یک مثال داشیم که : اگه گواهی فوت هم از پزشکی قانونی ببری دانشگاه هنوز قبول نمی کنه ![]() (۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به نظرم بهترین کار اینه که در این باره از اموزش دانشگاهتون سوال کنید چون ممکنه قوانین اموزشی برای دانشگاه های مختلف متفاوت باشه.موافق هستم |
RE: خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - dixxer - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:ممنون(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)dixxer نوشته شده توسط: مرسی دانشگاه ما اگه براشون گواهی پزشک ببری موردی نداره چون خودم ۲ ترم پیش هم یک درسو حذف پزشکی کردم گواهی بردم و مشکلی پیش نیومد فقط تو تعدادش موندم که میشه ۲ درس رو کرد یا نه که شما میگی مشکلی نیست بازم ممنوندانشگاه های دولتی معمولا به این سادگی قبول نمی کنند. ![]() |
خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - Bache Mosbat - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
علم و صنعت که حداکثر در دو ترم می تونستین حذف پزشکی داشته باشین. حالا هر تعداد واحد که بود. |
خواهش میکنم کمکم کنید سوال دارم در مورد حذف پزشکی!!! - ف.ش - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
یه سال بود که وسط امتحانا چند روز پشت سر هم تعطیل بود از دانشجوهای دانشگاه X خیلی ها رفته بودن شهرستان و دیگه بیخیال اون امتحان بعد از تعطیلات شده بودن و تعداد زیادی از دانشجوها گواهی پزشک برده بودن واسه حذف پزشکی، اونها هم هیچکدوم از حذفا رو قبول نکرده بودن و همه رو صفر رد کرده بودن از جمله دوست من ![]() |