![]() |
روز جوان - نسخهی قابل چاپ |
روز جوان - Fardad-A - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
سالروز تولد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان را بهمه شما جوانان عزیز تبریک میگم و امیدوارم سرمایه جوانی سازنده آینده بسیار خوب و روشن براتون باشه. |
روز جوان - zzsnowdrop - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
منم روز جوان رو به همهی مانشتی ها تبریک میگم. انشاالله قبل اینکه از جوونی رد شیم از سازمان سنجش و کنکور ارشد هم با خوشی رد شیم. |
روز جوان - Fardad-A - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
دوستان پستهایی که در این بخش میگذارند بعد از مدت کوتاهی بنمایش در میاد نگران نباشید. |
RE: روز جوان - SaMiRa.e - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
حیدر ثانی بیامد یا نبی رخ می نماید اکبر زیبای لیلا پرده از چهره گشاید روی او روی محمد، بوی او بوی محمد خلق او خلق عظیم و خوی او خوی محمد منم ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان تبریک میگم . ![]() |
روز جوان - انرژی مثبت - ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ
ببخشید نامرتبط می پرسم. من در سرچ ها به نتیجه خاصی نرسیدم که کلا چه بازه سنی ای جوون حساب می شه؟؟؟ یه جا گفته بود تا ۲۴ ![]() ![]() البته مساله زیاد مهمی نیست کلا خواستم بدونم. |
روز جوان - azad_ahmadi - 30 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
Around the world, the terms youth, adolescent, teenager, kid, and young person are interchanged, often meaning the same thing, occasionally differentiated. Youth generally refers to a time of life that is neither childhood nor adulthood, but rather somewhere in-between.[4] Youth also identifies a particular mindset of attitude, as in "He is very youthful". The term youth is also related to being young. The term also refers to individuals between the ages of 16-24. wikipedia |
RE: روز جوان - انرژی مثبت - ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: The term also refers to individuals between the ages of 16-24.پس پیر شدیم رفت ![]() ![]() ![]() --------- فکر کنم تاپیک رو دارم منحرف می کنم ؟! |
RE: روز جوان - azad_ahmadi - 30 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ببخشید نامرتبط می پرسم. من در سرچ ها به نتیجه خاصی نرسیدم که کلا چه بازه سنی ای جوون حساب می شه؟؟؟تا هر وقتی که عشق و محبت در دلت زنده هست عشق و محبت صرفا مختص جوانی نیست. (۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: The term also refers to individuals between the ages of 16-24.پس پیر شدیم رفت البته همونطور که گفته "جوانی بعنوان مشخصه یک نگرش خاص از نوع رفتار شخص است". کسی که انرژی مثبت باشه پیر نمیشه. ![]() "تاحالا شده یه بنده خدایی تاپیکی بزنه و من و شما منحرفش نکرده باشیم؟ ![]() |
RE: روز جوان - SaMiRa.e - 30 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: یه جا گفته بود تا ۲۴ (۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: The term also refers to individuals between the ages of 16-24. آخه چرا تا ۲۴ یا ۲۸ ؟! ![]() حالا نمیشه این بازه بین ۱۸ تا ۳۵ سال باشه ![]() البته به سن و سال نیست ، دل باید جوون باشه . ( این هم برای دلخوشی خودم ![]() ![]() |