|
|
پروژه آزمایشگاه معماری - نسخهی قابل چاپ |
|
پروژه آزمایشگاه معماری - m@hboobe - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ
سلام استاد آزمایشگاه معماری کامپیوتر ما یه پروژه بهمون داده که باید اونو با پروتئوس شبیه سازی کنیم اما من با اینکه با این نرم افزار کار کردم هنوز نمیتونم اصل ماجارا بفهمم که چطور باید گیت ها کنار هم قرار بگیرند امیدوارم کسی که بچه های معماری مفاهیمش رو عالی میدونن حداقل واسم توضیحش بدن باید تا امشب تحویلش بدم !اصل پروژه عکس ۱ هست. [attachment=5646] نمیدونم جایی که تاپیک جدید زدم واسه این موضوع درسته یا نه اما سعی کردم جای مناسبی پیدا کنم. |
|
پروژه آزمایشگاه معماری - phoenix021 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
شما باید دیتا شیت هر ic رو پیدا کنین و ببینین کدوم پایه ها ورودی و کدوم ها خروجی هستند ، بعد تو proteos بیاین پایه ها رو به هم وصل کنین ، مثلا ورودی آی سی ۲ ، خروجی آی سی ۱ هست ، شما باید از دیتا شیت ببینین از پایه ی شماره چند آی سی ۱ خروجی حاصل میشه ، بیاین اون پایه رو با یه خط وصل کنین به پایه مربوط به ورودی آی سی ۲ ، حالا نمی دونم منظور شما همین بود یا نه |
|
RE: پروژه آزمایشگاه معماری - m@hboobe - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
درسته بیشتر پایه ها سر کلاس فهمیدیم چی هستند اما یکم تخصصی تر میخواستم !بهر حال ممنون واسه اون دیتا شیت که گفتید یجای کار خیلی بدردم خورد درآوردن دیتا شیت ها. به هر حال تلاش خودمو کردم تونستم یکم ازش سر در بیارم یعنی قراره دوتا رجیستر با هم جمع بشن!فکر کنم همه جا درسته اما کار یه ای سی درست نفهمیدم چطوره واسه همین خروجی معلوم نیست چطوری میشه؟ یه ضرب المثل ما داریم میگیم " کاچی بهتر از هیچی! "فایل میزارم اینجا دوست دارم بدونم مدار صحیح چطوره اگر کسی بلد بود واسم درستشو بزاره!
|