|
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - نسخهی قابل چاپ |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - SarahRad - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
سلام من برای خوندن این فصل واقعا مشکل دارم! فرمول ها رو می فهمم و یاد می گیرم. اما موقع حل بیشتر تست ها هیچ کمکی بهم نمی کنن. می خواستم ببینم راه حل شما برای فهمیدن این فصل چی هست؟
|
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - Donna - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
گریمالدی.راه حل من حل تمرینات گریمالدی هست بعد حل تست.چون واقعن تمریناش عالین واسه فهم و درک مباحث.این نظر من بود. |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - zeinab - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
اگر باز هم مشکل داشتی در کنار گریمالدی یه نگاه کلی به قلی زاده هم بندازی خوبه. موفق باشی |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - SarahRad - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
ممنون! من فقط از پوران خوندم. فکر کنم یهو خیلی کنکوری خوندم!! |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - Jooybari - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سلام. تا اونجایی که من کتابهای پوران رو خوندم به نظرم این کتابها برای دانشجوهاییه که یه درس رو خونده بودن و فقط برای مرور این کتابو میخونن. کتابهای خوبین ولی اگه یه جایی رو متوجه نشید باید سراغ کتاب مرجع برید. برای این درس گریمالدی منبع خیلی خوبیه. درضمن فقط خوندن و حفظ فرمول فایده نداره. حل مسئله، حل مسئله، حل مسئله ... بهترین راه تثبیت فرمولها و تسلط. |
|
RE: کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - sadeghb - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ
این فصل را بعد از آمار و احتمالات بخون البته اگر قبلا نخونده باشی گسسته بخصوص این فصل فقط با حل تمرین و مثال میتونه موثره باشه اون هم برای چندین بار، هر چند که بعضی ار مثال های آن راحته |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - Parva - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
اگه همین فصل رو اول از گریمالدی بخونی متوجه میشی به طور کامل و هم میتونی مسئله حل کنی، چون مثال خیلی داره و راه میندازه، منم اولین بار که فصل منطق رو از پوران خوندم یه جورایی به خودم نا امید شده بودم ولی حلال مشکلات گریمالدی. |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - unique_as14 - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ
حل تمرین |
|
کمک برای خواندن فصل شمارش(گسسته) - SarahRad - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون بچه ها. فکرکنم اشتباهم همین باشه که فقط از پوران خوندم. و تست زدم. باید بیشتر بخونم و از گریمالدی |