|
|
تعریف log*n ؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
تعریف log*n ؟ - mina25 - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سلام من تعریف log*n رو متوجه نشدم. لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده، مثلا چرا lg*65536 = 4 |
|
تعریف log*n ؟ - ali - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
یعنی اینقدر از این عدد log در پایه ۲ بگیر تا به ۱ برسی ، حالا تعداد این log گرفتن ها جواب نهایی هست lg65536 = 16 lg16 = 4 lg4 = 2 lg2 = 1 |
|
تعریف log*n ؟ - Pakzad - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
لگاریتم هر عدد از دوقسمت تشکیل شده است: قسمت اول عدد صحیح که ان را مفسر گویند. قسمت دوم عدد اعشاری که ان را مانتیس گویند. ۱-هرگاه عدد اصلی لگاریتم بزرگتر از یک باشد میتوان نوشت: مفسر= یک منهای تعداد ارقام مثل لگاریتم ۱۰۰،عدد ۱۰۰ سه رقمی است که مفسر آن برابر ۲ میباشد. ۲-در صورتی که عدد اصلی متعلق به بازه باز صفرو یک باشد.مفسر آن به تعداد صفر و بعد از ممیز با بار منفی میشود. مثلا لگاریتم ۰/۰۰۰۳ میشه ۴ البته بالای ۴ یه خط تیره میاد. عملگر ضرب به دو عملوند نیاز داره که تو سوال شما، یکی ز عملوندها یک هست و دیگری n که لگاریتم ضرب، را به دو لگاریتم با علامت جمع بینشون تبدیل میشود که یکیش لگاریتم یک هست که میشود صفر دیگری لگاریتم ۶۵۵۳۶ که میشه ۴/۸۱۶۴ |
|
تعریف log*n ؟ - ali - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
log استار هست این مورد ! |
|
تعریف log*n ؟ - Pakzad - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ
علی آقا یه توضیح بده؟ |
|
تعریف log*n ؟ - ali - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
کلا log استار یه الگوریتم هستش که تو یک حلقه از عدد مورد نظر log در پایه ۲ میگیره تا به ۱ برسه، و تعداد log گرفتن ها خروجی الگوریتم هستش، الگوریتمش فکر کنم تو فصل ۲ یا ۳ کتاب CLRS باشه |
RE: تعریف log*n ؟ - iCanDoIt - 01 اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Pakzad نوشته شده توسط: لگاریتم هر عدد از دوقسمت تشکیل شده است: من این یکی رو قسمت آخرش نفهمیدم ![]() ![]() چی شد؟یه توضیح بدید با تشکر |