|
|
االگریتم Knn - نسخهی قابل چاپ |
|
االگریتم Knn - jaroon - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان .کسی سورس الگوریتم knn رو (به زبان جاوا) داره؟ سی شارپ هم باشه قبوله
|
|
االگریتم Knn - blackhalo1989 - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
k nearesr neighbour? |
RE: االگریتم Knn - jaroon - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: k nearesr neighbour? بله.کد میخوام |
|
االگریتم Knn - saba_1984 - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
تو متلب میتونین براحتی ازش استفاده کنید ولی تو جاوا و ... رو نمیدونم |
RE: االگریتم Knn - Potential - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: تو متلب میتونین براحتی ازش استفاده کنید ولی تو جاوا و ... رو نمیدونم ببخشید یعنی تو متلب این الگوریتم بصورت پیش فرض هست؟ یعنی کدنویسی نمیخواد؟ |
|
االگریتم Knn - saba_1984 - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ق.ظ
این لینکا رو ببینید البته اگه ف ی ل ت ر هستن باید با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد بشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینا یعنی کد نویسی نمی خواد اگه اشتباه نکنم میشه نوع فاصله رو هم انتخاب کرد که مثلا همینگ باشه یا ... |
|
االگریتم Knn - Potential - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ
خیلی ممنونم |
االگریتم Knn - jaroon - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: این لینکا رو ببینیدولی من کدش رو میخوام که توی برنامم ازش استفاده کنم.الگوریتمی که میخوام پیادش کنم اول باید گراف knn رو بدست بیاره و بعد بره سراغ باقی مراحل |
|
االگریتم Knn - ف.ش - ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ
خوب خودتون کدش رو بنویسید
|
االگریتم Knn - jaroon - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوب خودتون کدش رو بنویسیدممنون از اینهمه فسسفری که سوخت کردین |
RE: االگریتم Knn - ف.ش - ۲۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ)jaroon نوشته شده توسط:هر وقت خودم نیاز به کدی داشتم حتما واسش فسفر هم میسوزونم.(25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوب خودتون کدش رو بنویسیدممنون از اینهمه فسسفری که سوخت کردین ببینید این کدها و توضیحات به دردتون میخوره !! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه مفید نبود باز خودتون میتونید سرچ کنید knn in java , knn source code , .... |
RE: االگریتم Knn - jaroon - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: هر وقت خودم نیاز به کدی داشتم حتما واسش فسفر هم میسوزونم. احساس کردم ناراحت شدین.معذرت میخوام قصدم فقط مزاح بود
|
|
RE: االگریتم Knn - Mansoureh - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
فکر کنم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کامل کد رو آورده... |