![]() |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - نسخهی قابل چاپ |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - peyman.rasouli - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
دوستان اگه سوالا رو بررسی کردید و به جواب های صحیح رسیده اید خواهشاء درصدهای دقیق و حساب شده بزارید ، ببینیم وضعیتمون چه طوریه ، ببینیم کلاء در چه سطحی هستیم ، چون به نظرم پشت کنکوری هایی که تو مانشت عضو هستند سطح درسیشون خوبه. |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - golrokh - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ب.ظ
زبان ۱۰ ریاضیات ۲۰ مشترک ۲۵ تخصصی نرم افزار ۱۶/۷ تخصصی معماری ۵ تخصصی هوش مصنوعی ۲۱/۷ تراز۶۴۱۹ رتبه۶۱ مردود تراز آخرین نفر ۶۹۳۹ آخرین رتبه قبولی ۲۳ به نظرتون تو تکمیل ظرفیتم تو قزوین قبول میشم؟! پارسال چند نفر گرفته؟امسال چی؟؟ |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - hosseini25 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
من کارشناسی رشته ITخوندم ولی کنکور آزار هوش مشهد امتحان دادم زبان ۵ ریاضیات۲۵ مشترک۱۶/۷ تخصصی نرم۰ تخصصی معماری۵ تخصصی هوش۲۰ تراز ۶۱۷۹ رتبه ۹۸ مردود تراز آخرین نفر۷۲۷۸ آخرین رتبه قبولی ۲۳ |
RE: در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - appel65 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
سلام زبان ۲۳/۴ ریاضیات ۱۰ دروس مشترک ۴۶/۷ دروس تخصصی هوش ۲۶/۷ تراز کل ۷۱۳۷ رتبه ۲۹ آخرین رتبه قبولی ۲۳ وضعیت مردود به نظر شما در تکمیل ظرفیت برای هوش امیدی هست خودم که خیلی نا امیدم. ![]() من مشهد زدم |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - yas2000 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ
سلام من عضو جدیدم.و خیلی خوشحالم که با این سایت اشنا شدم. زبان ۰ ریاضی ۲۵ دروس مشترک ۴۸/۴ نرم ۱۵ معماری ۵ هوش ۱۸/۴ هوش علوم تحقیقات زدم.و رتبه ام ۷۵ شده!ترازم ۶۷۸۷/به نظرتون امیدی به قبول شدن توی تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات داشته باشم؟ کسی میدونه تراز هوش پارسال علوم چند بوده؟ |
RE: در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - نگین ارشد - ۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ)نگین ارشد نوشته شده توسط: سلام من رتبه ۱۰۷ هوش شدم. امکانش هست تکمیل ظرفیت مشهد قبول شم؟ زبان ۳۰ ، ریاضی ۱۴،مشترک ۵ و تخصصی ۲۵ یه سوال دیگه:در تکمیل ظرفیت میشه گرایش رو عوض کرد؟ (۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ب.ظ)golrokh نوشته شده توسط: زبان ۱۰ من فکر میکنم احتمال قبول شدنتون زیاد است. البته به شرطی که انتخاب اصلیتان در کنکور از اول همان جا بوده باشد |
RE: در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - azar_mah2000 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ
به نظرتون من جایی قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() |
RE: در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - baran_68 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)atefeh_nbv نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ)baran_68 نوشته شده توسط: سلام ممنون از پاسختون یعنی میشه با ۵۳۰۰ قبول شم ؟ ![]() سوالات هوشو ۲۵% زدم مشترک۳۷% تخصصی نرم ۸% ![]() |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - amin202020 - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
سلام دوستای عزیزم، من امسال هوش مصنوعی مشهد شرکت کردم و رتبم ۳۱ شد، اینم درصدام هستش، به نظرتون تو تکمیل ظرفیت میتونم رو مشهد حساب کنم؟ آخه محل کارم مشهده. اگه راهنماییم کنین واقعاً ممنونتون میشم. زبان : ۳۳ ریاضی : ۲۵ مشترک : ۳۷ تخصصی نرم : ۸ تخصصی سخت :۲۶ هوش : ۲۵ تراز من : ۷۱۱۶ تراز آخرین نفر قبول شده : ۷۲۷۸ رتبه آخرین نفر قبول شده : ۲۳ |
در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - ainaz68 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ق.ظ
زبان تخصصی انگلیسی ۳۸/۴ ۲ ریاضیات ۲۰ ۳ دروس مشترک ۱۵ ۴ دروس تخصصی نرم افزار ۳/۴ ۵ دروس تخصصی معماری ۵ ۶ دروس تخصصی هوش مصنوعی ۱۵ معماری ۵۴۷۸ نرم ۵۳۰۶ هوش۶۱۳۸ تهران شمال انتخابم بود .. الان بنظرتون کجا بزنم ؟ هوشم دوست دارم .. ولی بیشتر اولویتم نرم افزاره .. چون جاهای نزدیک به اسنات گلستان بیشتر داره و بومیه . اما ترازم پایینه ! ![]() |
RE: در صدهای داوطلبان هوش مصنوعی ارشد آزاد ۹۱ (جدید) - H0ney - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
سلام یه سوال : الان برای هوش فقط همین ۴ جا رو میتونینم انتخاب کنیم ، یعنی مثلا من علوم تحقیقات تهران رو زده بودم دیگه تو تکمیل ظرفیتش نیستم ؟؟!! کارنامه : زبان تخصصی انگلیسی ۲۸/۴ ۲ ریاضیات ( ریاضیات مهندسی ، محاسبات عددی ، ساختمانهای گسسته ) ۱۵ ۳ دروس مشترک ( ساختمان داده ها ، مدارهای منطقی ، نظریه زبان ها و ماشین ها وسیستم عامل ) ۳۳/۴ ۴ دروس تخصصی نرم افزار ( طراحی الگوریتم ، پایگاه داده ها و مهندسی نرم افزار ) ۱۰ ۵ دروس تخصصی معماری سیستم های کامپیوتری ( VLSI،الکترونیک دیجیتال ) ۵ ۶ دروس تخصصی هوش مصنوعی ( نظریه زبان ها و ماشین ها ، هوش مصنوعی و پایگاه داده ها ) ۳۶/۷ ------------------------------ نمره کل ۷۴۷۶ *************************رتبه در انتخاب ۲۵ نمره آخرین نفر انتخاب اول ۷۵۲۱*************رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۳ |