(۱۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: فارغ التحصیلی از چه زمانی حساب میشه؟از زمان دفاع پروژه پایانی؟یا از زمانی که با دانشگاه تسویه حساب کردیم؟
چون من خیلی وقته دفاع کردم اما کارای فارغی را انجام ندادم الان اون سه ماه را گذروندم یا باید اول تسویه حساب کنم؟(یا به عبارتی کارت دانشجویی را سوراخ کنند)؟
یه سوال دیگه اینکه درست متوجه شدم که زمان ارسالcv وsop برای( پذیرش ترم مهر) تا بهار و برای( پذیرش ترم زمستان) تا آخر شهریور فرصت هست؟
از زمانی که تو مدرکت موقتتون تاریخ می خوره و اون هم زمانیه که با دانشگاه تسویه حساب کرده باشید و تموم نمراتتون هم وارد شده باشه . بله کارت دانشجویی تون باید باطل شده باشه تا شما فارغ التحصیل به حساب بیایید . باید همه اینکارارو رو انجام داده باشید .
مهلت ارسال مدارک به دانشگاه های خارج از کشور برای ترم های پاییز و زمستان تو همه دانشگاهها یکسان نیست و این مهلت که بهش deadline می گند رو باید از سایت دانشگاه ببینید و تا قبل از اون تاریخ مدارک رو ارسال کنید . به همین دلیل نمی تونم جواب دقیق بدم . مثلا سایت دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس( دانشگاه مورد علاقه خودم

UCLA )، این زمان رو توی صفحهی مربوط به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینطوری گفته: :
APPLICATION DEADLINE
The deadline to submit an application for admission is DECEMBER 1. Students are admitted once a year to start in the fall quarter.
یعنی این دانشگاه فقط یکبار در سال برای ترم پاییز پذیرش می کند و مهلت ارسال هم تا یکم ماه دسامبر هر سال است.