تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: چطور مقاله بدم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
بنده مهر ماه دانشجوی ارشد خواهم بود. تا الان مقاله ای ندادم. میخوام یه مفاله بدم با این هدف که با چگونگی مقاله دادن آشنا بشم.
نه موضوعی دارم.
نه نحوه جستو و پژوهش کردنو بلدم
و نه نحوه مقاله نوشتنو.
چطور میتونم از استادام کمک بگیرم.؟
آیا میشه از یه استاد بخوام موضوعی بهم بده و منابع و مقالات مربوطه رو بهم معرفی کنه؟
با تشکر
درود
در دوره ارشد شما درسی به نام سمینار دارید، ترن دو احتمالا ارائه میشه، میتونید از اساتید بخواید که بهتون کمک کنن

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
من ترم 4 کارشناسی یک مقاله نوشتم،شاید تجربیاتم به دردتون بخوره
به طور خلاصه بخوام بگم روند به این صورته:

۱/ انتخاب موضوع و زمینه ی مورد علاقه
توی گوگل کلید واژه ی call for papaers رو سرچ کنید. راه کار مناسبی برای مشاهده ی اسامی زمینه های علمی مختلفه. با کمک trends.google.com هم می تونید از میزان بروز بودن موضوعتون مطلع بشید. خیلی خوبه که موضوعی که انتخاب می کنید به روز باشه که بتونید در مراحل بعدی هم روی همین موضوع کار کنید. البته حالا اگه نشد هم مشکلی نیست. بالاخره آدم تا وارد عرصه ای نشه صد در صد نمی تونه بفهمه که به گروه خونیش می خوره یا نه. علاقه شرط مهمیه. اول علاقه بعد به روز بودن.

۲/ مطالعه ی مقدماتی در موضوع
بعد از انتخاب موضوع شروع به مطالعه ی منابع آموزشی در این مورد بکنید. مقاله نوشتن یعنی شما مرز علم رو به جلو ببرید. حتی در حد چند صدم درصد. بنابراین باید تا مرز ( حداقل مرز در نقطه ای از) اون علم رفته باشید که بتونید مرز رو حرکت بدید. البته یک نوع مقاله داریم به نام مقالات مروری که مرزی رو دست کاری نمی کنن و اصلا به درد هم نمی خورن چون چیزی به علم اضافه نمی کنن.

۳/مطالعه ی پیشنیه ی پژوهشی
با رفتن به سایت هایی مثل civilica.com برای مقالات فارسی ؛ ieee.org ، springer.comو ... برای مقالات انگلیسی؛ در حوزه ی مورد علاقتون سرچ کنید و ببینید چه مقالاتی نوشته شده و چه کارهایی انجام شده. کاری که شما باید انجام بدید اینه که در ادامه ی اون ها نوآوری کنید. برای دانلود از ieee و ... هم میتونید از سایت freepapers.ir بهره بگیرید.
نکته: مقالات انگلیسی بخونید ترجیحا: @اگه مقاله ای فارسیه یعنی طرف نمی تونسته انگلیسی بدش حالا یا کپی بوده یا کیفیتش پایین (مثل همین مقاله ی خودم Big Grin) @انگلیسیتون قوی میشه @منابع انگلیسی به روز ترن
نکته : سعی کنید بیشتر توی مقالات ژورنال ها و مجلات بگردید تا کنفرانس ها

۴/ایده پردازی و اثبات ایده
بعد از طی مراحلی که گفته شد، نوبت به این میرسه که برای پیشبرد کارهای نفرات قبلی ایده بدید. این ایده میشه مقاله ی شما به شرط این که اثبات کنید که ایده ای که دادید حداقل در حالت های خاصی از راه کار هایی که قبلا ارائه شده بهتره. برای این کار باید ایده رو در طی متن مقاله اثبات کنید. دو روش هست برای اثبات ایده: ۱/اثبات ریاضی که سخته و توصیه نمیشه ۲/اثبات با داده های آزمایشی که معمولا این روش مورد استفاده قرار می گیره. با سرچ کلید واژه ی Data Set for ... می تونید به مجموعه های خوبی از داده های آزمایشی دست یابید.

۵/نوشتن مقاله
ایده ی شما آماده ی تبدیل شدن به یک مقالست. اول یک چکیده که بیانگر کلیت کاره. بعد یک مقدمه که مقدمات موضوع و روند کلی متن مقاله رو بیان میکنه، بعد از اون بیان پیشینه و کارهای نفرات قبلی، بیان ایده ی خودتون، اثبات برتری ایده ی ارائه شده و درنهایت نتیجه گیری. با مطالعه ی مقالات در مرحله ی ۳ با ساختار نگارش مقاله بیشتر آشنا میشید. البته هر همایش و ژورنال یک instructor هم داره که درش روند کار رو شرح داده.
در همین حین هم توی سایت هایی مثل "با همایش" و تقویم همایش های سیویلیکا دنبال یک همایش بگردید. برای کار اول معمولا توصیه میشه که از همایش شروع بشه و نه از ژورنال. مراقب همایش ها و ژورنال های تقلبی هم باشید. برای این که متوجه حرفم بشید و بفهمید که چه آشفته بازاریه!!! وبلاگ هایی مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو مرور کنید تا بیشتر متوجه منظورم بشید.


البته توصیه می کنم که با یک استاد خوب و پایه هماهنگ کنید بخصوص برای مراحل آخر. من تقریبا همه ی مراحل رو به تنهایی رفتم و خیلی اذیت شدم. مقاله ام هم از پروژه ی کارشناسی نبود. سال دیگه تازه مشغول انجام پروژه ی کارشناسی ام.

تجربه ی خیلی خوبیه. بخصوص وقتی که به اون همایش میرید. من خیلی لذت بردم از حضور در جمع کلی آدم که همه جهت گیری علایقشون مثل خودم بود. هنوز هم وقتی یاد اون روز می افتم کلی انرژی میگیرم.


موفق باشید.
در اینجا هم می تونید چند مواردی رو مطالعه کنید.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من هم در اول راه هستم و از این سال تحصیلی وارد دوره ارشد میشم در دانشگاه شریف.
تا الان خیلی زیاد مقاله نخوندم ولی در کل به این کار علاقه دارم (خوندن مقاله) و اگه تمرکز کافی داشته باشم فک کنم بتونم مطالب اونا رو بگیرم.
تا الان فقط یک مقاله مروری (از اون مقاله ها که نیاز به نوع آوری نداره و فقط به جمع آوری روش ها و مباحث در این موضوع می پردازه) نصفه نیمه داشتم واسه درس شیوه ارائه دوران کارشناسی.

الان استرس موضوع پروژه و انتخاب استاد دارم. میخوام بدونم آیا خود دانشگاه ساز و کاری واسه ورودی های جدید داره که بتونن موضوع و استاد انتخاب کنن؟
لینک مرجع