|
|
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - amir_hossein - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: منم دوتا نادرست زدم فرض کنید از درجی استفاده کنیم... خب توی insertion همه اون کنار همیا حتما یه بار دارن با هم مقایسه میشن تا جاشون مشخص بشه دیگه.... ؟؟؟ |
Re: RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:هر ۲ نادرست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)amir_hossein نوشته شده توسط: اون سواله که گفته بود :زدم هر دوتا نادرست ولی الان که فکر می کنم درست - نادرست بوده منم هردو رو زدم نادرست! استدلالشم اینه که کلمه "حتما" رو بکار برده بود! شما فک کن ۱% اینطور نباشه! نادرست میشه دیگه! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: سئوال مرتبه زمانی - shvh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)eli-77 نوشته شده توسط: nklogk نمیشه به نظرتون؟؟؟؟ مال من که nklogk داشت. جوابم همین میشه ! |
RE: سئوال مرتبه زمانی - amash - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)eli-77 نوشته شده توسط: nklogk نمیشه به نظرتون؟؟؟؟ nk log n داشت فک کنم!!! من اینو زدم
|
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - shvh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:هر ۲ نادرست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: زدم هر دوتا نادرست ولی الان که فکر می کنم درست - نادرست بوده منم زدم دوتاش نا درست. آخه مثلا دو به دو با هم مقایسه کنیم شاید کوچکترین و بزرگترین اول و آخر لیست باشن و هیچ وقت مقایسه نشن . یا تو مرتب سازی سریع بازم واسه ۲ تاش نادرست میشه . دقیقا به دلیل استفاده از کلمه "حتما" (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط:فک کنم زدم دو تا جمله درسته(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: این سوالو چرا کسی جوابشو نمی دونه به نظر من چون شامل عملگر یکانی بود فقط infix درست بود، pre ها درست در نمیاد |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - PanizIr - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:هر ۲ نادرست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: زدم هر دوتا نادرست ولی الان که فکر می کنم درست - نادرست بوده فک کن ۱% نشه که نشد دلیل :دی شما باید یه روش بیاری که اینجوری نشه به نظر منم اولی درست بود. هر جست و جویی رو امتحان کردم درست میشد. |
Re: RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:هر ۲ نادرست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: هر ۲ نادرست میشه فک کنم گزینه اولی ینی هردو نادرست؟ اونوقت شما جز اون ۱% نیستی دیگه؟؟؟؟ :دی Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - esn65 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: یه سوالا nlogn بود یا nlogk? اگه اشتباه نکنم سوال این بود: T(n,k)=T(n1,k/2)+T(n2,k/2)+nk T(n,1)=T(1,k)=1 فکر کنم جواب nk log k باشه. کافیه یه مثال بزنید. اول اینکه ارتفاع درختتون log k است. دوم هزینه هر سطح nk است. البته این فقط نظر شخصی منه. |
RE: سئوال مرتبه زمانی - itsgu88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)eli-77 نوشته شده توسط: nklogk نمیشه به نظرتون؟؟؟؟ اثباتش رو میشه بگی؟ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - PanizIr - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: منم دوتا نادرست زدم فرض کنید از درجی استفاده کنیم...هر ۲ نادرست گزینه اول نه. منظورم این بود که جمله اول درست بود ![]() رو غلط بودن جمله دوم هم که شکی نیست ![]() یادم نمیاد درست - نادرست کدوم گزینه بود. |
RE: سوال ساختمان داده - yaser.b - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)راضیه اکبری نوشته شده توسط: ببینید در الگوریتم merg sort در ساختمان داده انتهای دو تا لیست یک بی نهایت میذارن در نتیجه مقایسه دو لیست اینجوری میشه که میگین منتهی این جا دو لیست مرتب داریم اگه بزرگترین عنصر یکی از لیست ها از عنصر اول لیست دیگه کوچکتر باشه خب بقیه عناصر لیست اول هم کوچکتر میشن دیگه مقایسه نمیخواد با عرض سلام و خدا قوت لطفا در صورتی که حوزه امتحانی رشته کامپیوتر که فردا دارید تهران هست نام دانشگاهی که امتحان دارید رو میگید با تشکر (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)راضیه اکبری نوشته شده توسط: ببینید در الگوریتم merg sort در ساختمان داده انتهای دو تا لیست یک بی نهایت میذارن در نتیجه مقایسه دو لیست اینجوری میشه که میگین منتهی این جا دو لیست مرتب داریم اگه بزرگترین عنصر یکی از لیست ها از عنصر اول لیست دیگه کوچکتر باشه خب بقیه عناصر لیست اول هم کوچکتر میشن دیگه مقایسه نمیخواد |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: [quote='izadan11' pid='250504' dateline='1392287374']اون وزن های متمایز رو فک کنم اشتباه زدی. گزینه ۱ میشد. که گفته بود درخت است :دی اگه ۳ تا یال باشه که وزن همه ۵ باشه مثلن. درخت پوشا یکی میشه ![]() [/quot این یه مثال نقض برای اینکه اگه درخت باشه ربطی نداره که کراسکال پریم به یه ترتیب یال ها رو انتخاب کنن |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)esn65 نوشته شده توسط:فک کنم هزینه هر سطرش nk نبود. بلکه [tex](\frac{3}{6})^i\cdot\: nk[/tex] بود که i شماره سطحه.(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: یه سوالا nlogn بود یا nlogk? بعد اینا رو که حساب کنین میشه یه تصاعد هندسی با قدر نسبت ۳/۶ و در کل میشه ۲nk که میشه nk |
RE: سوال ساختمان داده - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: جداقل n و حداکثر ۲n-1 آره کرمن یادمه یجاش گفته بود راستی شما چیکار کردی ؟ کنکورو به قول خودت کشتی؟ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:منم درخت کشیدم nklogk بدست اوردم خدا کمک کنه بدبخت نشیم(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)esn65 نوشته شده توسط:فک کنم هزینه هر سطرش nk نبود. بلکه [tex](\frac{3}{6})^i\cdot\: nk[/tex] بود که i شماره سطحه.(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: یه سوالا nlogn بود یا nlogk? ![]() اون سوال کصافط ادغام دو لیست به اندازه n کمترین بیشترین مقایسه n-1 ۲n زدم آخه چرا زدم وقتی شک داشتممممممم چی میشد جوابش؟
|