![]() |
استخدام مخابرات ایران - نسخهی قابل چاپ |
RE: استخدام مخابرات ایران - edge - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
یه سوال اون پروتکل arp یونیکست میشد یا برودکست؟ |
Re: RE: استخدام مخابرات ایران - Amir V - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)edge نوشته شده توسط: یه سوال اون پروتکل arp یونیکست میشد یا برودکست؟ سلام. به صورت Broadcast هستش. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
RE: استخدام مخابرات ایران - m_j - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)edge نوشته شده توسط: یه سوال اون پروتکل arp یونیکست میشد یا برودکست؟ پاسخش یونیکسته، درخواستش برودکسته |
RE: استخدام مخابرات ایران - edge - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ
منم سر همین شک دارم نمیدونم درخواستو خواسته بود یا پاسخش رو.؟؟؟؟؟ اگه پاسخو بخواد که یونیکسته و من غلط زدم |
استخدام مخابرات ایران - zzsnowdrop - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ
اگه گیر همین سواله قبولیتون، بله ارسال درخواستش broadcast هست اما کامپیوتری که مد نظره آدرس خودشو unicastبعد میفرسته. شما فکر میکنید قبول شید؟ توی مشهد که تعداد کسایی که برای کامپیوتر شرکت کرده بودن اونقدر زیاد بود که من دیگه ناامید شدم. |
استخدام مخابرات ایران - mahya92 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ
من از دوستم که یکی از اقوامشون کارمند مخابراته(تو شیراز) شنیدم که قبل عید ۵۰ نفر و استخدام کردن این آزمون فقط برای این بوده که اونا رو رسمی کنن (و احتمالا یه پولی از ملت بگیرن!) |
استخدام مخابرات ایران - bbc_sh - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ)mahya92 نوشته شده توسط: من از دوستم که یکی از اقوامشون کارمند مخابراته(تو شیراز) شنیدم که قبل عید ۵۰ نفر و استخدام کردن بله درسته . من ۱۰ نفرشونو میشناسم ! خدا باعث و بانیشو نابود کنه که اینطوری با آینده ماها بازی میکنن ! |
RE: استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ)mahya92 نوشته شده توسط: من از دوستم که یکی از اقوامشون کارمند مخابراته(تو شیراز) شنیدم که قبل عید ۵۰ نفر و استخدام کردن همه ما ادما خیلی از پارتی بازی ها مینالیم دقیقا مثل اونایی که قبل از سر کار رفتنشون مینالیدن . آیا واقعا اگه این استخداما دست خودمون باشه میایم جای داشمون کسی دیگه ای رو ببریم با این حال آینده دست جونای امروزه ان شا الله همیشه از نا حقی بدمون بیاد |
RE: استخدام مخابرات ایران - byb - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ)mahya92 نوشته شده توسط: من از دوستم که یکی از اقوامشون کارمند مخابراته(تو شیراز) شنیدم که قبل عید ۵۰ نفر و استخدام کردنواقعاً؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() اگه اینطور باشه می شه اعتراض کرد؟؟؟ |
استخدام مخابرات ایران - zzsnowdrop - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ
اگه همه ی ما این چیزا رو میدونستیم، پس دلیل شرکت کردنمون چی بوده؟ مگه این نبوده که امید به استخدام شدن داشتیم! پس همونقدر که به پارتی بازی اعتقاد داشتیم بازم یکم امید داشتیم. پس اگه شرکت کردیم بهتره منتظر نتایج باشیم نه اینکه اعصاب خودمونو با این حرفا به هم بریزیم. شاید شد. |
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
بچه ها فقط باایمان به خود وخدا میتونید به چیزهایی که باور دارید برسید امتحان کنید تا از آن لذت ببرید ولحظه های زیبای جوانی خود را اینگونه با این افکار هدر ندهید. |