![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
شنبه هم از نیمه گذشت و نتایج نیومد...........باید این سازمان سنجش(!) رو به زباله دان تاریخ سپرد........مارو سرکار گذاشتن...دنیا سرکارشون بزاره.... |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: دانشگاه نیازی نیس که تایید کنه ک !!؟؟!!من سیستم دقیق رو می دونم اسم ها رو میدن به دانشگاه ها این دست دانشگاه هست که تاتید کنه یا نه واقعا اینو گفت؟ خب الان دهه ی دوم مهر هستیم دیگه لابد میگه نه صده ی دوم قبل از دهه ی اول میلاد مسیح |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
قبلا هم گفتم تنها جایی که ممکنه پیگیری کنه ۲۰:۳۰ هستش!اونم درصورتی که همه میل بزنن و جریان سرکارگذاشتن ملتو کامل شرح بدن و اینکه چقدر راحت با سرنوشت نخبگان دران بازی می کنن!!!تنها راهش همینه!!! ۲۰۳۰@iribnews.ir |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
من کم آوردم از اضطراب و استرس دارم میمیرم پیر شدم ![]() ![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
اینهم نامه چندمی که من به ۲۰:۳۰ فرستام!حداقل اینو کپی کنید بفرستید به ۲۰:۳۰ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: با سلام سازمان سنجش در تاریخ ۱ شهریور تا ۱۳ شهریور با یک اعلامیه رسمی از همه دانشجویان ممتاز کارشناسی (ناپیوسته و پیوسته) خواست که برای پذیرش بدون کنکور در سایت سنجش ثبت نام کنند،بعد به علت بی برنامگی های فراوان سازمان سنجش و بلاتکلیفی ممتازین پیام نور این ثبت نام تا تاریخ ۲۰ شهریور تمدید شد، بعد از اتمام ثبت نام در تاریخ ۲۴ شهریور و بدون هیچ برنامه دقیقی و اطلاع رسانی جامعی سنجش اعلام کرد که در هفته دوم مهر نتایج پذیرش اعلام خواهد شد، الان هفته سوم مهر است هیچ خبری از نتایج نیست و هر چه به سنجش تماس می گیریم هیچ کس جواب گو نیست!به راحتی مارا به مسخره گرفته اند! باتوجه به بلاتکلیفی قشر عظیمی از ممتازین کشور واقعا جای تامل دارد که سنجش با این تعلل در معرفی ممتازین چگونه می تواند توقع داشته باشد که دانشگاههای این دانشجویان ممتاز را بدون کنکور بعد از سه تا چهار هفته از شروع سال تحصیلی پذیریش کنند!(آنهم با وجود نیاز به کلی مصاحبه و ...) بعد از خدا تنها امید ما به شماست!نه مسئولین سنجش جوابگوهستند نه دانشگاهها!لطفا شما پیگیری کنید! براساس شواهد موجود بسیاری از دانشگاهها از پذیرش ممتازین با این تاخیر زیاد خودداری خواهند کرد و آن موقع تکلیف این دانشجویان ممتاز چیست؟! چه کسی می خواهد جوابگو باشد!؟ واصلا سنجش چرا باید این قدر بی برنامه باشد که مجبور شود چنین تاخیر های غیرقابل جبرانی داشته باشد؟! آیا سرنوشت قشر ممتاز دانشجویان کارشناسی کشور را می توان به این راحتی به بازی گرفت و حتی جوابگوی آنها هم نبود؟!این است نخبه پروری؟! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: من کم آوردم از اضطراب و استرس دارم میمیرم پیر شدمخب من اطلاع از سازمان گرفتم دیگه گفت جمعه تا شنبه میاد اینم نتیجه اش سر کاریم شک نکنید (۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: اینهم نامه چندمی که من به ۲۰:۳۰ فرستام!حداقل اینو کپی کنید بفرستید به ۲۰:۳۰وقتی خود سنجش هم نمی دونه تکلیفش چیه ۲۰:۳۰ بره از چی گزارش بگیره؟از روحه سنجش؟ بچه ها سنجش مشکل اساسی داره ما فقط باید صبر کنیم با این چیز ها درست نمیشه نمی دونم شاید بی تاثیر هم نباشه |
RE: اطلاعیه - ۸Operation - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: وقتی خود سنجش هم نمی دونه تکلیفش چیه ۲۰:۳۰ بره از چی گزارش بگیره؟از روحه سنجش؟۲۰:۳۰ که بره گزارش بگیره واسه آبروی خودشونم که شده یه جواب درست میدن!مثه اینکه شما خبر ندارید از اوضاع سنجش و اینکه ۲۰:۳۰ هر هفته یه گزارش ار سنجش داره!من که هربار رفتم سنجش حسینی بای رو اونجا دیدم!فقط اون می تونه از اینا حرف بکشه!بچه های تربیت معلم دستشون به هیچ جا نمی رسید به شخصا شاهد بودم که حسینی بای به دادشون رسید! حالا خود دانید!!!همینجور دست رو دست بزارید تا حضرات آقای سنجش به ریش هممون بخندن! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ
آخی طفلکی سنجش همش داره به پیام نور و فنی حرفه ای می رسه طفلکی که نمی تونه همه رو با هم برسه آخی طفلکی به روح هم اعتقاد نداره تو رو خدا اول قرص اعصاب بخورین بعد رفرش کنین دوستان اگه فردا هم جواب نیاد چه کنیم؟ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ
![]() اگه گفتین به چی دارم میخندم؟ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: به اینکه هممون سرکاریم |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
آره آره دقیقا ![]() |
RE: در مدح سازمان سنجش(!) - ۸Operation - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ
![]() ![]() ![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ
عجججببببببب خداییش ما رو چه جوری گذاشتن سر کار اصن یه وضیه!!!! مهر داره با بی مهری تموم میشه کاش حداقل یه لینک می ذاشت می نوشت هر هر هر هر دلمون خوش بود یه لینک گذاشتن |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ
من ظهر ایمیل زدم سازمان سنجش گفت تا آخر هفته میاد آخه کی میخواد صبر کنه ![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
دیدین هنوز درگیر دکتری بودن ان شا الله که تا آخر هفته بیاد به خدا شدیم مضحکه(درست نوشتم؟) خاص و عام فک و فامیل جک و جونور زنگ می زنن بهم می خندن میگن هنوز قراره بیاد؟ Ranaa چه جوری به سنجش ایمیل می زنی؟آدرس ایمیلش چیه؟ |