banafshe (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ تاریخ تولد: مخفی (۳۵ ساله) زمان محلی: ۰۲ December 2024 , 08:30 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای banafsheچرا رفتی چرا من بی قرارم به سر سودای آغوش تو دارم |
نظرهای کاربران
|
|
fulgent (16 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۳:۳۴ ب.ظ) |
|
سلام روزتون بخیر ببخشید شما وقت دارید بنده رو در چند قسمت از ترجمه یک مقاله راهنمایی بفرمایید؟ |
|
fo-eng (14 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۰۳ ب.ظ) |
|
مچکرم. فصل ۱ رو هیچ کجا نتونستم گیر بیارم. موفق باشید. | |
fo-eng (14 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۱:۳۲ ق.ظ) |
|
سلام دوست عزیز. خوب هستید. شما حل تمرین های سیستم های فازی کتاب آقای دکتر تشنه لب رو ندارید؟ |
|
RASPINA (28 دى ۱۳۹۳ در ۱۱:۳۵ ب.ظ) |
|
سلام تبریک میگم فارغ التحصیل شدید اونم با معدل بالا امیدوارم همیشه شادو موفق باشید. واقعا چه حسه خوبیه آدم ارشدش را تموم کنه......... |
|
|
|
سلام مهندس چند تا سوال داشتم در مورد مجازی شیراز در صورت امکان شماره تماستون رو بدید تا با شما تماس بگیرم با تشکر ۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶یاسر برجسته |
|
good-wishes (13 مهر ۱۳۹۳ در ۱۱:۴۲ ق.ظ) |
|
Eternal (27 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۲ ب.ظ) |
|
|
|
Somayeh_Y (26 آبان ۱۳۹۲ در ۰۷:۰۷ ب.ظ) |
|
سلام ۲۴ سالگی هم شوکه شدن داره آخه دختر خوب. جای من بودی لابد روز تولدت سکته میزدی (البته دور از جون خودت و خودم) تولدت مبارک |
|
Eternal (26 آبان ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۹ ب.ظ) |
|
banafshe, هه هه هه خواهش قابل دار نبود | |
Eternal (26 آبان ۱۳۹۲ در ۰۳:۱۳ ب.ظ) |
|
سلام دوست عزیز ، تفلدتون مبالــــــــــــــــک ، ایشالله تولد صد و بیست و چهار سالگیتون ( چهار سال اشانتیون). |
|
good-wishes (26 آبان ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۶ ب.ظ) |
|
سلام خانم. تولدتون مبارک انشاا... در پناه خداوند روزهایی پر از حرکت و شبهایی پر از آرامش داشته باشید. آمین |
|
h3m (14 مهر ۱۳۹۱ در ۰۵:۴۲ ب.ظ) |
|
سلام ،شما که طلبیده شدین و رفتین مشهد، دلتون پاکه برای من هم دعاکنید به شدت محتاج دعا هستم.امیدوارم همه بچه های استعداددرخشانی در همین چند روز مانده به اعلام نتایج به اونچه که میخوان برسن.التماس دعا | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |