|
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ
در ضمن سوال از ما خواسته اگه از داده های ۸ بیتی استفاده کنیم آدرس ما چند بیتی میشه یعنی ما باید ۴ تا کلمه ۸بیتی رو کنار هم بزاریم که یه کلمه ۳۲ بیتی بسازیم و هر کدوم از این ۸ بیتی ها یه آدرس جداگانه دارن از ما تعداد آدرسای حافظه اصلی رو نخواست در صورتی که از این ماژولا استفاده کنیم گفته چند خط آدرس داریم |
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
قرار بود جواب ندی ![]() باشه، شما درست میی. من قصدم ناراحت کردن شما نبود، ولی من آدم صریح اللحجه و رک هستم. اگر ناراحت شدی ، ببخشید. شبت بخیر |
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ق.ظ
میخواستم این مطلبو تو ادامه مطلب قبلیم بنویسم که همزمان شما هم جواب دادی ![]() به هر حال امیدوارم که کلید این سوال تغییر کنه که به نفع جفتمونه. اگه منم تند رفتم عذر میخوام شب بخیر |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - ali_nemo - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: [quote='saeed313' pid='257216' dateline='1393010717'] به نظر منم درسته منم با همین تحلیل زدم ۲۸ توجه کنید که پارسه هم بعد اعلام کلید جواب داده سوالو و مطمئنن همون ۲۸ میشه [/quoteمنم موافقم |
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Good! - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ق.ظ
بنظرتون سوال ۱۲۰ جوابش درسته؟ اگه متغیرهای مشابه جداسازی نشن امکانش نیست که جواب صحیح نباشه؟آخه ممکنه دو تا x یکسان درنظر گرفته شه.من گزینه ۳ رو زدم.یا من منظور سوالو متوجه نشدم؟؟:-؟ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - ali_nemo - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:راه حل با توچه ب کتاب آقای یوسفی(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: سوال ۶۴؟ ممنون ک جواب پستام رو میدی رفیق راستش من ضربدر ۳۲ نکردم اول تقسیم بر ۴ کردم ک شده ۶۴ بعدم منم تحلیل کردم و چیزی ک یاد گرفتم رو زدم....اما من راستش متوجه نمیشم دقیقا منظور صما چی هست....! |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: بنظرتون سوال ۱۲۰ جوابش درسته؟ عزیزم، وقتی که متغیر ها متفاوت باشند یعنی همه حالات رو در نظر می گیره ولی وقتی که مثل همند یعنی فقط حالتی رو در نظر می گیره که یکی باشند ، بنابراین این غلط نیست. این هم یک حالت از حالت های مختلف است. فقط کامل نیست. (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:من منظور خاصی ندارم(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: سوال ۶۴ طبق کلید پارسه و کلید خودم می شه گزینه ی ۴ و خط آدرس ۲۸ بیتیه !!!! چی رو متوجه نمیشی؟ (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:من منظور خاصی ندارم(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:راه حل با توچه ب کتاب آقای یوسفی(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: سوال ۶۴؟ چی رو متوجه نمیشی؟ چی رو متوجه نمی شی؟ |
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Fot30 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ
سلام دوستان سوال معماری که گفته تعداد خطوط آدرس اینجا ابهام داره برا اینکه تعداد سیگنالی که پردازنده تولید میکنه واحد ادرس پذیرش بایت هست یا ۴ بایت. یعنی وقتی پردازنده ۳۲ بیت دیتا رو خوند به کدام کلمه از این ۳۲ بیت میخواد دسترسی داشته باشه باید ۲ بیت اضافه داشته باشه میشه ۲۸ بیت. اما اگر منظور طراح از سیکنال آدرس، خطوط سلکت حافظه باشه ۲۶ تا کافیه. یعنی ۲۶ تا حافظه رو سلکت میکنه و یک کلمه ۳۲ بیتی برداشته میشه،حالا اگه ۳۲ بیتی پردازش کنه حرفی نیست. من سر جلسه اول زدم ۲۶ تا بعدش فکر کردم گفتم تو سوال گفته ۲۵۶ مگا بایت. گفتم حافظه اصلیش واحدش بایته،پس هر حافظه ای بخوایم بسازیم هم باید بتونه بایت آدرس دهی کنی واسه همین دوباره پاک کردم زدم ۲۸ تا! واقعا من دقیقا متوجه منظور طراح نشدم تا حالا هر دو طرف مخالف و موافق سوال به نحوی دارند درست میگن. باید دید نظر سنجش چیه. |
|
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - gogooli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ
سلام. سوال ۱۰۵ برای پایگاه داده برای گزینه ۴ مگه نمی تونیم این طوری بگیم؟ از AB --> BC می توان نتیجه گرفت A-->C و از A-->c و C-->D نتیجه می گیریم A-->D ؟؟؟؟ (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: من بالاخره اینارو به سنجش اعتراض زدم: ۹۴ و ۱۰۴ درست بودند...فکر کنم شما اشتباه می کنی (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: سوال ۵۸ باید حذف شهکاملا درسته ... ب نظرت چرا پارسه گفته ۱۲ کلاک؟" فکر کنم ۶۱ در سر فصل بوده (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)amateurobot نوشته شده توسط: دفترچه تخصصی- نرم افزار سوال ۹۰ وقتی SLR نباشه LALR هم نیست...سوال ۹۱ هم فکر کنم درست باشه البته یادم نیست ۱ زدم یا ۲ (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: بچه ها میگن سال ۸۸ یک سوال از بی تری داده بودن به دلیل خارج بودن از سرفصل دکتر قدسی حذف کردن! سوال ۵۰ رو اعتراض بزنیم ؟!! فکر خوبیه |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Amoojan - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: سلام. نه این استنتاج غلطه! شما از عبارت AB-->BC میتونی بگی AB-->B یا بگی AB-->C اما نمیتونی نتیجه بگیری A-->C مگر اینکه در فرض سوال داده باشد که A-->B ، در این صورت میشه نتیجه گرفت که A-->C. (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: سوال ۹۰ وقتی SLR نباشه LALR هم نیستهر SLR یک LALR هست اما هر LALR یک SLR نیست! ![]() ساده تر این که SLR زیر مجموعه LALR هست! ![]() یعنی میتونه LALR باشه در حالی که SLR نیست. |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - gogooli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: سلام. کامل نگفتم منظورم این بود که به خاطر تداخل SLR ،s/r نشده پس LALR نیست |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed313 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط:این داداش ما سعید رسولی فکر می کنه موریس مانو.(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: [quote='saeed313' pid='257216' dateline='1393010717'] نه داداش تو فقط یکی از کتاباشو حفظ کردی (البت مثل ما) من اصلا کاری ندارم این حافظه ی ۲۵۶mb چه جوری پیاده سازی شده، مهم این که ۲۵۶mb حافظه داریم که تعداد signalهای حافظه می شه ۲۸ . ok baby. حالا تو اگه دوست داری ۲ تا signalاش مال خودت، برو باش حال کن. |
|
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - gogooli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
سوال ۱۰۳ پایگاه چرا ۲ نمی شه؟ |
|
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Fot30 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ
۹۴ و ۱۰۴ درست بودند...فکر کنم شما اشتباه می کنی چرا ۹۴ درسته؟ شما کتاب برای درس زبانهای برنامه سازی خوندی؟ اگر خوندید کدام کتاب؟! من پرات خوندم ارجاع میدم به فصل کنترل ترتیب اجرا مبحث اثرات جانبی عین سوال ۹۴ در متن درس اومده خوب شما سوال ۹۴ زدی گزینه ۳ دلیل نمیشه که حتما حرف شما درست باشه.حداقل به خودتون این زحمت رو بدید برید یه مرجع نگاه کنید برید متن درس رو بخونید نوشته ۴و۵و۸ . احتمالا نظر طراح این بوده که کدام گزینه صحیح نیست که اونی که ۵و۷ داشت محتمل تر بود |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Amoojan - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: سوال ۱۰۳ پایگاه چرا ۲ نمی شه؟ اینجا بحث شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. چندتا پست قبل و بعدش رو بخونید.
|