|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - jparisa - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ق.ظ
اولش که اومدم عینجا فکر کردم اشتباه اومدم اصلا بحثاتون به موضوع نمیخورد! من همچنان سحر میخوابم شما بگید چیکار کنم؟ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - mcse2010 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ق.ظ
صبح بخیر ایران |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
هیچی ...مثه ما مقاومت کن و نخواب |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - mcse2010 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ق.ظ
امروز ساعت ۶ بیدار شدم ورفتم سرکار و الان اومد هر روز ۶ بیدارم |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
از کتابخونه برگشتم.دیگه هم از فرد ۶/۳۰ بیدارم.... |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ashkan_d13 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ق.ظ
اینجا تهران است، ساعت ۷ بامداد ![]() (۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط: ... فقط و فقط یه راه داره و اونم اینه که شب زود بخوابید! مقاومتم نمیخواد دیگه
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
اخه باید بشه شب زود خوابید...وفتی فقطر خودت مطرح نباشی و سایرین!!!! هم باشن دیگه اختیار دست خودت نیست.نهایت ۱۱ یا ۱۱/۳۰ اگه بشه خوابید...این حرفتون فقط واسه مجردها اثر داره.خخخخخ راستی من دیگه کمتر بنا دارم بیام...به درسم لطمه نخوره.هی هوش و حواسم اینجاس.خخخ.کسی هم که پست درسی و کنکوری نمیذاره.میشه بگین کتاب پایگاه روحانی کدوم فصلهاشو بخونم؟؟؟ تموم تاپیک پایگاه رو بررسی کردم.همه اونجا فقط اینا پرسیدن و هیچکی هم جواب نداده...گیرشم.میخوام شروع کنم.... |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - metallica.r - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ق.ظ
سلام دوستان صبح همگی بخیر خداروشکر و به لطف ورزش و باشگاه منم تونستم ساعت شیش پاشم Sent from my LT22i using Tapatalk |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Menrva - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
من میخوام سحرخیزبشم فقط موقغ مدرسها ۶ بیدار میشدم، خیلی سخته برام ۶ یا ۷ یا ۸ بیدار بشم ولی ۹ ببدارمیشم.شبا گیراییم برای درس خیلی خوبه یریزمیتونم بخونم ولی صبحا مخم تعطبله خوابم میگیره.حالا بنظرتون همون شبا درس بخونم یا صبح؟ |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Menrva - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:کدوم نه؟!(05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ)Snow White نوشته شده توسط: حالا بنظرتون همون شبا درس بخونم یا صبح؟نه |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
هییییییی. دیروز چه روز بدی بود تموم قرصهای اعصابمو مدتیه ترک کردم.میخوام شاداب باشم...طبیعی...نه با قرص....از دیروز صبح بیقرار دخمل از دست رفتم بودم...دم دمای عصر کم کم حالم بد شد و اشکهام سرازیر شد و بعدش بووووووم....حالم بد شد...منفجر شدم..فقط دیگه زار میزدما....وای خدا این همه اشک از کجا میومد؟؟؟؟ بعدش اون هورمون بعد گریه کارخودشو کرد...ارومتر شدم....اما خب دلتگیش دیوونم کرده.خیلی بی قرارشم.خدا جونم کمکم کن...تا صبح هم بی جون افتاده بود...کم کم بهتر شدم...و الان میشه گفت کمی خودمو تونستم جمع و جور کنم.... من دوباره شروع میکنم به تلاش...دوباره برمیخیزم...حتی با پاهای بی رمق و قلب اندوهگینم...من بایدددددد زندگیمو اونطور که دوست دارم بسازم...تلاش.تلاش تلاش...و بعد توکل برخدای همیشه مهربون. |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ق.ظ
سلاااااااااااااااااام صبح به خیر از اونجایی که قرار بود ساعت ۴ بیدار بشم و البته دیروز و پریروز خواب موندم هیچی دیگه کل خونه بیدار شدن تا من خواب نمونماینجا همه بیدارن البته داداشی دوباره خوابید خب چیکار کنم من حدودای ساعت ۲ خوابیدم این سه روز رو...خوابم میادقوربون دل هر چی مادره
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
میشه یه راهی بگین منم صبا پاشم؟بدنم خودکار ۶ بیدار میشه اما باز میخوابم |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: میشه یه راهی بگین منم صبا پاشم؟بدنم خودکار ۶ بیدار میشه اما باز میخوابم خودت رو مجبور کن نخوابی، پاشو آب سرد بزن به صورتت قبل از خواب فکر کن برای چی بیدار میشی، خب باید یه دلیلی داشته باشی و برات مهم باشه که بتونی بیدار شی تا بیدار شدی یکم ذکر بگو یا با خدا حرف بزن یه چیزی که باعث شه از خواب بپری کاملا، یا اگر سختت هست با دوست صمیمیت قرار بگذار و صبح یه چندتا پیامک به هم بدید تا مطمئن شه مجدد نخوابیدی از خانواده ات هم بخوای، خوبه، مامانا استادن تو این کار... یکاری میکنن آدم عذاب وجدان میگیره که خوابه ![]() به این فکر کن که نمازت داره قضا میشه و خدا منتظرت بگو اومدم خدا جون خلاصه اینکه باید دنبال یه انگیزه باشی و به چیزایی که خواب زیاد ازت میگیره فکر کن |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
مامانم خدای استرس دادنه.واکنش منم در برابر استرس کم تحرکی و بیحالیه ![]() اما با اب سرد و صحبت با خدا موافقم اگه فردا جواب داد حتما مستقیم میام اینجا مرسیییی |