|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farhud - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
من تخصصی ۸ تا زدم. پنج تا مطمئنا درسته. یکیشون حتما غلطه. رو دو تاش هم حرف و حدیث هست. اگه یکی از این دو تا لااقل اصلاح بشه که چشم آب نمیخوره درصدای من به این ترتیبه: تخصصی نرم: ۳۳ مشترک:۳۵ زبان:۳۵ الی ۴۵ (یه سوالایی رو یادم رفته شک داشتم درست زدم) ریاضی:۶ |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - software94 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
زبان یادم نیست ریاضی ۶/۶ مشترک ۳۷/ تخصصی ۲۷ البته با کلیدای فعلی. بچه ها یکی به من بگه چه جوری دوباره بخونم.بازم غلط داشتم ![]() دیگه از خونواده خجالت میکشم.ای خدااا چی بگم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:من(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:من به زیر ۱۰۰ شم راضی ام . شما چی زدین ؟(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: آره بابا شک نکن! حالا رو ۲سوالی دست گذاشتی که هیچکی شک نداره!واسه زیر ۴۰ ۵۰ ، البته امیدوارم که بیارم . زبان:۱۵ ریاضی:سفید مشترک:۳۳% تخصصی نرم:۳۱% معدل۱۷ آرزوم اینه فقط یه رتبه حدود۴۰۰ بیآرم!ب نظرتون میآرم
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - manifest - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:میاری به نظرم . تو محدوده ی ۲۰۰ ۳۰۰(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:من(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:من به زیر ۱۰۰ شم راضی ام . شما چی زدین ؟(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: آره بابا شک نکن! حالا رو ۲سوالی دست گذاشتی که هیچکی شک نداره!واسه زیر ۴۰ ۵۰ ، البته امیدوارم که بیارم . |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - s-nowrozi - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
زبان ۲۲ ریاضی ۸ مشترک ۱۸ تخصصی معماری ۳۶ امیدی به قبولی است؟ خواهشا یکی بگه به من امیدی هست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - manifest - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
در رابطه با سوال ۹۱ : تداخل انتقال کاهش رو به ازای ترمینال + داشت و تداخل کاهش کاهش رو به ازای b فکر کنم . دوستان نظرتون چیه ؟ |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - sepehr . kh - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
خدا را شکر کلید کامپیوتر امسال نسبت به سال قبل، بیشتر با عقل جووور در میاد!! واااای پارسال... غیر چند سوال بحث برانگیز مثل ۴۸و ۵۴و ۵۶ و ۶۰و ۱۱۴! بقیه جوابا مشخص بووود سوالات بحث برانگیزم ایشالا، با کمک دوستان مورد بحث قرار میدیم من فقط دعا میکنم ریاضیم منفی نشه
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - str93 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:من(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:من به زیر ۱۰۰ شم راضی ام . شما چی زدین ؟(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)manifest نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: آره بابا شک نکن! حالا رو ۲سوالی دست گذاشتی که هیچکی شک نداره!واسه زیر ۴۰ ۵۰ ، البته امیدوارم که بیارم . اگه شما با این درصدا روی حدود ۴۰۰ فکر می کنی پس من حول و حوش ۸۰۰ اینا میشم وای خدایا خودت رحم کن
|
|
Re: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - salimi1370 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
زبان سفید ریاضی ۶/۲۵ مشترک ۴۷ تخصصی هوش ۵۲ معدل ۱۶/۳۲ بنظرتون دورقمی میشه رتبم؟! |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - شقایق. - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام اینا غلط نیستن؟ ۴۶ ۴۸ ۶۰ ۷۲ ۱۰۹ ۱۱۰ ؟ کجا اعتراض میدن؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - newwink - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
زبان............... درست: ۱ .......غلط ۱ ریاضی........ ....درست ۱ .......غلط ۰ مشترک.......... درست ۹ ...... غلط ۶ هوش .............درست۴ .......غلط ۵ معدل ۱۶/۳ هوش رو گند زدم چی میشه به نظرتون؟؟؟؟ آقا یکی بگه من قلبم ضعیفه |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - atiyeee - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
سلام دوستان من اولین سالی بود که امتحانی کنکور دادم. تو سایت سازمان سنجش رشته کامپیوتر ضرایب درس زبان رو ۱ ٬ ریاضی ۱ ٬ مشترک ۲ و تخصصی نرم رو ۲ زده. یعنی با این ضرایب ارزش درس زبان و ریاضی مثل همه؟ یا دروس مشترک و تخصصی نرم یک ضریب دارند درسته؟! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - NP-Cσмρℓєтє - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ)atiyeee نوشته شده توسط: سلام دوستان من اولین سالی بود که امتحانی کنکور دادم. تو سایت سازمان سنجش رشته کامپیوتر ضرایب درس زبان رو ۱ ٬ ریاضی ۱ ٬ مشترک ۲ و تخصصی نرم رو ۲ زده.درسته |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - atiyeee - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:خیلی ممنون(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ)atiyeee نوشته شده توسط: سلام دوستان من اولین سالی بود که امتحانی کنکور دادم. تو سایت سازمان سنجش رشته کامپیوتر ضرایب درس زبان رو ۱ ٬ ریاضی ۱ ٬ مشترک ۲ و تخصصی نرم رو ۲ زده.درسته
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - sepehr . kh - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
سلام بچه ها با این در صدا حدود رتبه ام چند میشه؟؟ میشه کمک کنید، ممنون با این کلید اولیه(البته چندتا سوالا بحث برانگیزند، به خصوص مشترک! ) زبان: ۶/۷% ریاضی: خدااااا رحم کنه، یادم نیست،چنتایی که یادم بود اشتباه زدم! منفی نشه صلوات مشترک: ۳۵ یا ۳۰ % (برعکس انتشار و پایم، بی دقتی زیاد داشتم) تخصصی هوش: ۴۸% معدلم ۱۵/۲ کسی میدونه اگه ریاضیم کمی منفی بشه، چقد رو رتبم تاثیر داره؟؟ |